Kerho-avustaja Turkuun (12 kk määräaikainen)

Haemme 18-29-vuotias työtöntä työnhakijaa tekemään lapsi- ja perhetyötä vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme henkilöä, joka olisi motivoitunut työskentelemään lapsi-, nuoriso- ja perhetyössä ja oppimaan uutta. Sinulla saattaa jopa olla peruskoulutus alalta tai työkokemusta. Myös muu sosiaalialan peruskoulutus luetaan eduksi. 

Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa - muut kielet ovat plussaa. Koulutus ei siis ole pakollista. Palkkaluokka G12-13. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. Kyseessä on kokoaikatyö.

Määräaikaisuuden syy: rahoitus tulee STEA:n Paikka auki -ohjelman kautta, minkä takia myös tuo rajattu ikäraja. Hakuaika on 7.3.-24.3, mutta päätös valinnasta voidaan tehdä jo ennen varsinaisen hakuajan loppumista. 

Mahdolliset kyselyt ja lisätiedot: Toni Penttinen 0447577919 [email protected]

Näin haet:

Avoimet hakemukset ansioluetteloineen pyydetään osoittamaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr 

Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessamme on eri alan asiantuntijoita mm. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä sekä muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja iCare-hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on n. 350 ja vuosittainen liikevaihto on n. 24 miljoonaa.