Kirjanpitotaitoinen kirjanpitäjä

Haemme

kirjanpitotaitoista toimistosihteeriä 

Helsingin Päämajaan vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Pelastusarmeija on kansainvälinen hyväntekeväisyys- ja avustusjärjestö sekä kristillinen yhteisö, joka tekee sosiaalista auttamistyötä. Suomessa Pelastusarmeija on toiminut vuodesta 1889, ja tällä hetkellä toimimme noin 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Järjestö on nykyisin yksi maailman suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään merkityksellistä työtä arvostetulla työnantajalla. Toimistosihteerinä työskentelet taloussektorilla ja pääset työssäsi hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi ja kehittymään moniammatillisen tiimin tukemana. Sovellamme liukuvaa työaikaa ja käytössä oleva hybridimalli mahdollistaa osittaisen etätyön. Pääsääntöinen toimipisteesi sijaitsee Helsingin keskustassa, Pelastusarmeijan Päämajalla osoitteessa Uudenmaankatu 40. 

Kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva päivätyö.

Toimenkuva

Vastaat osaltasi sovittujen yksiköiden kirjanpidon tekemisestä, yleisten toimistotehtävien suorittamisesta, sisäisestä asiakaspalvelusta erityisesti laskutusten neuvonnan suhteen ja tuet esihenkilön työtä toimimalla hänen sihteerinään. Tehtäviisi kuuluu lisäksi ostoreskontra ja käteiskassan hoitaminen sekä laskujen ja tilisiirtojen maksaminen.  

Edellytämme sinulta

tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. liiketalouden opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto) ja hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimusten täyttymisen lisäksi joko työn tai opintojen kautta hankittua osaamista kirjanpidosta ja reskontratehtävistä. Työ edellyttää luonteensa vuoksi hyviä tietoteknisiä taitoja ja yleisimpien toimisto-ohjelmien (MS Office) hallintaa ja halukkuutta laajentaa tietoteknistä osaamista. Näemme etuna käytössämme olevan Netvisor -taloushallintaohjelman osaamisen.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja olet helposti lähestyttävä. Toivomme sinun olevan kehitysmyönteinen ja että suhtaudut erilaisiin ja monipuolisiin toimistotehtäviin avoimesti, etkä myöskään vierasta rutiininomaista ja tarkkaa työskentelyä. Organisointitaitosi auttavat sinua priorisoimaan tehtäviä ja olet tottunut aikatauluttamaan omaa työtäsi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ammattitaitoisessa ja toisiaan kollegiaalisesti tukevassa tiimissä, säännölliset tiimikokoukset sekä oman esihenkilön ja laajan organisaation tuen. Mukavien työkavereiden ja kannustavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun ePassin kautta. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja työhyvinvointiin, hyvään vuorovaikutukseen ja johtamiseen kaikissa toimipisteissämme.  

Työsuhteeseen kuuluu kuuden kuukauden koeaika. 

 Hakeminen ja työn alkaminen Työhakemus ja cv tulee lähettää pdf-liitteenä sähköpostitse 12.6.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Päätös valinnasta voidaan tehdä heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haastattelut järjestetään perjantaina 16.6.2023 Pelastusarmeijan Päämajalla Helsingissä osoitteessa Uudenmaankatu 40

Tiedustelut: Lisätietoja työpaikasta antaa talousjohtaja Juha Koski p. 050 475 6142 arkisin klo 15–16

Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessa on eri alan asiantuntijoita esim. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä ja muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on 300 ja vuosittainen liikevaihto on noin 24 miljoonaa.