Lasten lomakodin kesäleireille ohjaajia


Haemme Pelastusarmeijan Lasten lomakodin kesäleireille ohjaajia kesäksi 2022.

Lasten Lomakoti

Lasten lomakoti Nummelassa (Hiidenrannantie 22) on Pelastusarmeijan iloisen hauska lomakohde 4-11-vuotiaille. Lomakotitoiminta perustuu kristillisille arvoille, joihin hakijoilta toivotaan myönteistä suhtautumista. Toimintamme ytimessä ovat aina olleet lähimmäisenrakkauteen uskovat ihmiset. Lomakoti haluaa tukea lapsiperheitä antamalla loman kodin ulkopuolella. Lomakodissa vaalitaan yhteisiä hetkiä, keskinäistä luottamusta ja lapsilähtöistä toimintaa.

Olet etsimämme henkilö kun:

  • Lasten parissa työskenteleminen innostaa sinua.
  • Olet 18 vuotta täyttänyt vastuuntuntoinen ja turvallinen aikuinen
  • Osaat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
  • Sinulla on keinoja hallita lapsiryhmää ja olet valmis kehittymään ryhmän hallinnassa.
  • Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.
  • Haluat olla osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa on turvallista kehittyä ja kasvaa työntekijänä.

Työkokemus

Lasten parissa työskentelyyn välineitä antava koulutus sekä opinnot katsotaan eduksi, mutta työhön ei ole tutkintovaatimuksia. Kesätyöntekijöille järjestetään koulutukset Lomakodilla Nummelassa 1.-3.4.2022 (tutustuminen) sekä 20.-22.5.2022 (turvallisuus). Osallistuminen näille päiville on edellytys työsuhteen solmimiselle. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi, samoin erityistaidot musiikin, liikunnan, erilaisten kädentaitojen jne. Parissa. Varsinainen työ alkaa 7.6.2022 alussa.

Leiriohjaajan työnkuva

Ohjaajat huolehtivat 4-11-vuotiaiden lasten päivittäisestä hyvin­voinnista ja järjestävät heille monipuolista toimintaa. Ohjaajilta odotetaan kykyä toimia turvallisina aikuisina vaikeissakin tilanteissa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu siivousta, järjestelyä, suunnittelua ja valmistelua. Haemme työntekijöitä koko kesän ajaksi. Leirit ovat kuuden päivän mittaisia. Päivittäinen työaika on keskimäärin 8 tuntia. Työ on vuorotyötä (aamu-, ilta- ja yövuoroissa). Vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko ajalle.

Kun työskentelet meillä:

  • voit halutessasi asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti myös työvuorojen ulkopuolella.
  • Saat toimivan työterveyshuollon
  • tiimityö- sekä ryhmänohjaustaitosi kehittyvät
  • kehityt erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisessa

Pelastusarmeija

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessa on eri alan asiantuntijoita esim. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä ja muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on 350 ja vuosittainen liikevaihto on noin 24 miljoonaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 31.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Nimeä liitetiedostot muotoon Etunimi_Sukunimi Hakemus ja Etunimi_Sukunimi CV. Kiitos. Tämä helpottaa hakemusten käsittelyä.

Tarkistamme kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä rikostaustaotteen ennen kesäkauden alkua.