Leiriohjaajia Nummelaan


Haemme Pelastusarmeijan lasten lomakodin kesäleireille ohjaajia kesäksi 2021

Lasten Lomakoti

Lasten lomakoti Nummelassa (Hiidenrannantie 22) on Pelastusarmeijan iloisen hauska lomakohde 4–11-vuotiaille. Lomakotitoiminta perustuu kristillisille arvoille, joihin hakijoilta toivotaan myönteistä suhtautumista. Toimintamme ytimessä ovat aina olleet lähimmäisenrakkauteen uskovat ihmiset. Lomakoti haluaa tukea lapsiperheitä antamalla loman kodin ulkopuolella. Lomakodissa vaalitaan yhteisiä hetkiä, keskinäistä luottamusta ja lapsilähtöistä toimintaa.

Etsimme ohjaajia, jotka

  • ovat valmiita toimimaan turvallisena aikuisena lapsille arkisissa, yllättävissä ja joskus haastavissa tilanteissa.
  • pystyvät hallitsemaan isoakin lapsiryhmää ja ovat halukkaita kehittymään ryhmänhallinnassa.
  • pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista tekemistä lapsille.
  • osaavat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä.

Työssä Lomakodin ohjaajana..

  • mahdollistat lapsille riemukkaan ja kodinomaisen kesälomaviikon maalaismaisemissa.
  • sinulla on mahdollisuus asua ja viettää kesä osana Lomakodin yhteisöä.
  • sinulla on mahdollisuus kehittää Lomakodin hengellistä työtä.

Työkokemus

Lasten parissa työskentelyyn välineitä antava koulutus sekä opinnot katsotaan eduksi, mutta työhön ei ole tutkintovaatimuksia. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi, samoin erityistaidot musiikin, liikunnan, erilaisten kädentaitojen jne. parissa. Eduksi katsotaan myös perehtyneisyys Pelastusarmeijan kristilliseen arvopohjaan. 

Kesätyöntekijöille järjestetään koulutus 21.–23.5.2021 Lomakodilla Nummelassa. Osallistuminen koulutukseen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Koronaviruksen aiheuttama epidemia ja sen eteneminen vaikuttavat koulutuksen järjestelyihin. Varaudu muutoksiin koulutuksen ajankohdan ja järjestelyjen suhteen. Varsinainen työ alkaa kesäkuun aikana. Tarkempi aikataulu selviää kevään aikana, kun näemme miten koronavirus epidemian aiheuttamia rajoitustoimia pystytään purkamaan.

Hakumenettely 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse [email protected]. Otamme vastaan hakemuksia myös perinteisenä kirjeenä os. Lasten Lomakoti, Hiidenrannantie 22, 03100 Nummela

Haku 24.1.2020 klo 22 mennessä.

Tiedustelut Eveliina Annala p. 050 340 6186.