Pelastusarmeija etsii lähihoitajia ja hoiva-avustajia hoitokoti IltalaanIltalan hoitokoti sijaitsee Espoon Viherlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotimme on 60-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista läntisen Uudenmaan ikäihmisille. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka hän voi kalustaa tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Työkulttuurissamme korostuvat avoimuus ja positiivisuus sekä elämänmakuinen arki. Haluamme tarjota asukkaillemme turvallisen ja hyvän hoidon rauhallisessa ilmapiirissä huomioimalla heidän fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja hengelliset perustarpeensa. Pyrimme tukemaan asukkaan omatoimisuutta sekä kunnioitamme heidän yksilöllisyyttään ja itsemääräämisoikeuttaan. Laadukkaan perushoivan lisäksi tarjoamme asukkaillemme monipuolista aktiviteettia sisällä ja ulkona.

Lähihoitajien ja hoiva-avustajien lisäksi Iltalassa työskentelee sairaanhoitajia, keittiötyöntekijöitä, laitoshuoltajia ja pesulatyöntekijä, jolloin hoitohenkilökunta voi keskittyä hoitotyöhön ja kehittämään omia vahvuuksiaan.

Työnkuva

Lähihoitaja työskentelee osana vastaavan sairaanhoitajan luotsaamaa tiimiä. Hänen työnkuvaansa sisältyy asukkaiden tarvitsemasta perushoivasta huolehtiminen ja osaston mielekkään arjen kehittäminen ja toteuttaminen. Lähihoitaja toimii myös omahoitajana, jonka vastuualueisiin kuuluvat RAI-toimintakykyarvioinneista, palvelu- ja hoitosuunnitelmista sekä läheisyhteistyöstä huolehtiminen.

Hoiva-avustaja työskentelee osana vastaavan sairaanhoitajan luotsaamaa tiimiä. Hänen työnkuvaansa sisältyy asukkaiden tarvitsemasta perushoivasta huolehtiminen ja osaston mielekkään arjen kehittäminen ja toteuttaminen.

Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Mitä odotamme sinulta

Hakijalta odotamme valmiuksia itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja aitoa halua työskennellä ikäihmisten parissa. Lisäksi hakijalla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Hakemaasi tehtävää varten sinulla täytyy olla vähintään joko sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai hoiva-avustajan koulutus sekä tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Iltala on savuton työpaikka.

Tarjoamme

mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä. Saat hyvän perehdytyksen sekä esimiehen ja laajan organisaation tuen. Mukavien työkavereiden ja kannustavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun ePassin kautta. Kannustinjärjestelmämme sisältää myös muita etuuksia, kuten isovanhempainvapaan. Annamme aikaa kohtaamisille ja panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja työhyvinvointiin, hyvään vuorovaikutukseen ja johtamiseen kaikissa toimipisteissämme. Avustamme myös tarvittaessa vuokra-asunnon järjestämisessä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Hakumenettely

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected]
Lisätietoja tehtävästä antaa Iltalan johtaja Kirsi Hakkarainen 045 657 6776

Pelastusarmeija

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessa on eri alan asiantuntijoita esim. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä ja muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on 350 ja vuosittainen liikevaihto on noin 24 miljoonaa.

Tutustu Iltalaan