Perhe- ja lapsityöntekijä, Pelastusarmeijan Turun osastoon


Perhe- ja lapsityöntekijä


Pelastusarmeijan Turun osasto hakee määräaikaiseen vuoden kestävään kokoaikaiseen työsuhteeseen
18–29 -vuotiasta työtöntä työnhakijaa lapsi- ja perhetyön kehittämisprojektiin STEA:n Paikka auki –ohjelman kautta.

Työntekijä toimii osana Pelastusarmeijan Turun osaston tiimiä perhe- ja lapsityön avustavissa tehtävissä.

Työtehtäviin kuuluu avustaminen monikulttuurisissa lapsi- ja perhetyön ryhmissä ja kerhoissa, joilla tuetaan sosioekonomisesti heikossa asemassa olevien lapsiperheiden hyvinvointia eri tavoin. Työhön saattaa sisältyä niin ilta- kuin viikonlopputöitä. 

Lapsi- ja perhetyön lisäksi palkattava henkilö avustaa osaston ”Avoimien ovien” (matalan kynnyksen keskustelu- ja tutustumispaikka aikuisille) toteuttamisessa kahdesti viikossa.

Sosiaalialan koulutus ja/tai kokemus lapsi-, nuoriso- ja perhetyöstä on plussaa, mutta jo pelkkä kiinnostus edellä mainituista työtehtävistä ja motivaatio oppia uutta katsotaan eduksi.

Suomenkielen lisäksi englannin, ukrainan ja venäjänkielen osaaminen katsotaan eduksi. Kutsumme haastatteluun mielestämme sopivimmat hakijat. Mikäli emme löydä sopivaa, jatkamme hakua kunnes löydämme sopivan. Työt alkaisivat heti syyskuussa, kun sopiva henkilö löytyy. Palkkaluokka on G12–G13.

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessamme on eri alan asiantuntijoita esim. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. Joulupata-keräyksestä, laadukkaista sosiaalipalveluista, Sotahuuto-lehdestä ja hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on 350 ja vuosittainen liikevaihto on noin 24 miljoonaa.

Yhteydenotot: [email protected]rmeija.fi