Sairaanhoitaja hoitokotiin Espooseen

Haemme sairaanhoitajaa 2-vuorotyöhön Iltalan hoitokotiin Espoon Viherlaaksoon.

lltalan hoivakoti sijaitsee Espoon Viherlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotimme on 60-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista läntisen Uudenmaan ikäihmisille. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka hän voi kalustaa tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Haemme sairaanhoitajaa 2-vuorotyöhön, aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES g24 mukaisesti.

Työkulttuurissamme korostuvat avoimuus ja positiivisuus sekä elämänmakuinen arki. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja hyvän hoidon rauhallisessa ilmapiirissä huomioimalla heidän fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja hengelliset perustarpeensa. Pyrimme tukemaan asiakkaan omatoimisuutta sekä kunnioitamme heidän yksilöllisyyttään ja itsemääräämisoikeuttaan. Laadukkaan perushoivan lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolista aktiviteettia sisällä ja ulkona.

Hoitohenkilökunnan lisäksi Iltalassa työskentelee oma fysioterapeuttimme, keittiötyöntekijöitä, laitoshuoltajia ja pesulatyöntekijä, jolloin hoitohenkilökunta voi keskittyä hoitotyöhön ja kehittämään omia vahvuuksiaan.

Toimenkuva

• Työpäiviisi sisältyy asiakkaidemme tarvitsemasta perushoivasta, lääkehoidosta ja tarvittaessa myös sairaanhoidollisista tehtävistä huolehtiminen sekä osaston mielekkään arjen kehittäminen ja toteuttaminen

• Sairaanhoitajana toimit myös omahoitajana, jonka vastuualueisiin kuuluvat RAI-toimintakykyarvioinneista, palvelu- ja hoitosuunnitelmista sekä läheisyhteistyöstä huolehtiminen.

Tehtävään palkkaaminen edellyttää sinulta sairaanhoitajan tutkintoa (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

 

Näin haet:

 

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa Iltalan johtaja Kirsi Hakkarainen 045 657 6776

3rd headline Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessamme on eri alan asiantuntijoita mm. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä sekä muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja iCare-hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on n. 350 ja vuosittainen liikevaihto on n. 24 miljoonaa.