Sosiaaliohjaaja asumispalveluihin Helsinkiin

Haemme Castréninkadun yksikköön sosiaalialan ammattilaista 

SOSIAALIOHJAAJAN 

tehtävään toistaiseksi voimassa, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta voi sisältää myös iltatyötä.

Castreninkadun yksikkö tarjoaa tuen tarpeessa oleville asunnottomille helsinkiläisille tilapäistä asumista. Yksikön tiimi tarjoaa asukkaille yksilöllistä palveluohjausta sekä arvioi asukkaiden asumisvalmiuksia yksilöllisin ja yhteisöllisin menetelmin. Asukkaat Castréninkadulle ohjataan Helsingin kaupungin Hietaniemen palvelukeskuksesta.   

Yksikössä on 65 paikkaa, joista 12 on naisille. Työryhmään kuuluu yksikön johtaja, vastaava ohjaaja, sosiaaliohjaaja sekä kahdeksan ohjaajaa. Tarjoamme asukkaille monipuolista työtoimintaa yhdessä Alppikadun asumispalveluyksikön kanssa. 

Haemme sosiaaliohjaajaa, jolla on jo mielellään kokemusta asunnottomuustyöstä tai halukkuutta laajentaa sen osaamista. Arvostamme mielenterveys- ja päihdetyön kokemusta ja toivomme valittavalta kiinnostusta kehittää yksikön toimintaa yhdessä tiimin kanssa.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G25.

Tehtävänkuva

Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluu asukkaan arjen ja elämänhallinnan tukeminen yksilöllisin ja yhteisöllisin menetelmin, asumisvalmiuksien arvioiminen, asumisen taitojen tukeminen ja asukkaan ohjaaminen tarvitsemiinsa palveluihin.

Edellytämme

Kelpoisuusehtona sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus sekä tartuntatautilain 48§ mukainen rokotesuoja.  

Hakemallamme henkilöllä on  

  • vahva asiakaslähtöinen työote ja valmiuksia työskennellä myös haastavissa asiakastilanteissa 

  • myönteinen ja aktiivinen asenne 

  • hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja heidän yksilöllisiä tarpeitaan 

  • kykyä oman työn suunnitteluun 

Arvostamme Helsingin palvelujärjestelmän tuntemusta ja kykyä työskennellä yhteistyökumppaneiden kanssa sekä oman työn organisointikykyä 

Tarjoamme

sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä. Saat hyvän perehdytyksen sekä arjessa läsnä olevat esihenkilöt. Työryhmämme vaihtuvuus on ollut pientä ja voit kehittää työtä omaan työskentelytyyliin sopivaksi. Mukavien työkavereiden ja kannustavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun ePassin kautta sekä isovanhempainvapaan. Annamme aikaa kohtaamisille ja panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja työhyvinvointiin, hyvään vuorovaikutukseen ja johtamiseen kaikissa toimipisteissämme.

Näin haet:

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 8.6.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] . Haastatteluajankohdista ilmoitetaan haastatteluun kutsutuille.  

Käymme hakemuksia läpi ja voimme kutsua haastatteluihin jo hakuajan aikana ja lopullinen päätös valinnasta voidaan tehdä jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. 

Toivomme, että voisit aloittaa työssä mahdollisimman nopeasti tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2023. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa tiistaisin klo 13.00-15.00 ja perjantaisin 13.00-14.00 yksikön johtaja Mari Pyyhkälä puh. 050 524 58 62 

Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessamme on eri alan asiantuntijoita mm. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä sekä muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja iCare-hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on n. 350 ja vuosittainen liikevaihto on n. 24 miljoonaa.