Vastaava sairaanhoitaja hoivakotiin Espooseen

Haemme nyt joukkoomme vastaavaa sairaanhoitajaa lltalan hoivakotiin Espoon Viherlaaksoon hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotimme on 60-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista läntisen Uudenmaan ikäihmisille.

Työskentelet arkisin päivävuorossa ja sinulla on päävastuu asiakkaidemme laadukkaan hoivan kokonaisuudesta. Työhösi kuuluu mm. lääkehoidon kokonaisuudesta vastaaminen, lääkäri- ja läheisyhteistyö, sairaanhoidolliset tehtävät, RAI-toimintakykyarvioinneista sekä palvelu- ja hoitosuunnitelmien ajantasaisuudesta huolehtiminen, osaston hoitohenkilökunnan ohjeistaminen ja hoidon suunnittelu. Tukenasi ovat toisella osastollamme työskentelevä vastaava sairaanhoitaja, yksikön hoitotyön esimies sekä koko työyhteisö.

Vastaavalta sairaanhoitajalta odotamme

aiempaa kokemusta vanhustyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvaa ammattitaitoa, jonka myötä kykenet ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan muuttuvissa tilanteissa. Ajatuksiltasi olet kehitysmyönteinen, positiivinen ja innostunut oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle

työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa monipuolisesti. Työkulttuurissamme korostuvat avoimuus ja positiivisuus sekä elämänmakuinen arki. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja hyvän hoidon rauhallisessa ilmapiirissä huomioimalla heidän fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja hengelliset perustarpeensa. Pyrimme tukemaan asiakkaan omatoimisuutta sekä kunnioitamme heidän yksilöllisyyttään ja itsemääräämisoikeuttaan. Laadukkaan perushoivan lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolista aktiviteettia sisällä ja ulkona.T

Työ alkaa työskentelyllä osastolla ja perehtymällä yksikkömme toiminnan kokonaisuuteen. Nykyisen vastaavan sairaanhoitajan siirtyessä pois tehtävästä olet saanut kattavan perehdytyksen kokonaisuuteen ja siirryt kokopäiväisesti hakemaamme tehtävään.Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES g25 mukaisesti. 

Tehtävään palkkaaminen edellyttää sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Iltala on savuton työpaikka.

Näin haet:

avoimet hakemukset ja cv pyydetään osoittamaan osoitteeseen [email protected] 

Lisätietoja antaa tarvittaessa Iltalan johtaja Kirsi Hakkarainen p. 045 657 6776.link

Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Palveluksessamme on eri alan asiantuntijoita mm. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän, myynnin ja varainhankinnan osa-alueilta. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä 25 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä sekä muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä ja iCare-hyväntekeväisyysmyymälöistämme. Työntekijöiden määrä on n. 350 ja vuosittainen liikevaihto on n. 24 miljoonaa.