Tee yrityslahjoitus

Yritysyhteistyö ja kumppanuus

Haluaako yrityksesi kantaa sosiaalista vastuuta ja vahvistaa brändiään globaalisti? Aloita yritysyhteistyö Suomen Pelastusarmeijan kanssa.

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotta saisimme yritysten osaamisen ja varoja käyttöömme kotimaan köyhyyden vähentämiseksi. Avullamme yritys voi edistää sosiaalista vastuutaan konkreettisin teoin, sekä vahvistaa brändiään ja työnantajamielikuvaansa.

Yrityslahjoitus, Pelastusarmeija

 

Eri tapoja tukea Pelastusarmeijan työtä

Yritys voi tukea työtämme esimerkiksi antamalla aikaa, osaamista, tiloja, kalustoa tai osallistumalla keräyksiimme. Alla muutama esimerkki:

 • Kertalahjoitus
 • Kuukausittainen lahjoitus
 • Anna henkilökunnalle mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyystyöhön. Vapaaehtoisia tarvitaan jatkuvasti. 
  Lue lisää
 • Hyväntekeväisyystuotteiden brändäys; osa tuotteen hinnasta voidaan lahjoittaa vähävaraisten avuksi
 • Tavaralahjoitukset; ylijäämävarastot voi lahjoittaa Pelastusarmeijan kirpputoreille tai suoraan sosiaalipalvelujemme kautta apua tarvitseville. Pelastusarmeija noutaa.
 • Yhteistyökampanjat; olemme mielellämme mukana kampanjoissa myös toiminnallisesti, esim. kierrätyskampanjat 
 • Uudet ideat ja muut yhteistyöhankkeet
 • Pro bonona annettu asiantuntijatyö tai mediatila

Yhteistyön muodot

 • Pitkäaikainen yhteistyösopimus / kumppanuus; yhteisesti kehitetty ja räätälöity yhteistyön muoto
 • Sopimus määräajaksi
 • Osallistuminen yhteen kampanjaan, esim. tulemalla Joulupata-kumppaniksi. Katso tästä esimerkkejä Joulupata-yhteistyöstä
 • Yritys voi valita yhden lahjoitus-/avustuskohteen ja tehdä siitä yritysmaailmansa mukaisen tukikohteen

 

Yhteistyömuotoihin annamme tukemme ja luvan käyttää nimeämme, logoamme ja logistiikkaamme sekä henkilökuntaamme. Pelastusarmeija huolehtii myös yhteistyön käytännön järjestelyistä. Meillä on oma keskusvarasto sekä logistiikka tavaranhallintaan.


Kiitos yhteistyökumppaneillemme

Yhteistyökumppaneiden ja yksityisten lahjoittajien ansiosta Suomen Pelastusarmeija voi auttaa monipuolisesti vähävaraisia lapsiperheitä, asunnottomia, yksinäisiä vanhuksia ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Tukijoiden avulla varmistamme, että jokaisesta meille lahjoitetusta eurosta menee aina mahdollisimman suuri osa kotimaan avuntarvitsijoille.

Partnerimme ovat maamme merkittävimpiä toimijoita omalla alallaan, kiitos mm. seuraaville yrityksille, jotka toteuttaneet yhteiskuntavastuutaan yhteistyössä kanssamme:

Haluaako yrityksesi liittyä mukaan? 

Pelastusarmeija tarjoaa monta tapaa auttaa ja monta tapaa saada näkyvyyttä!

 

Ota yhteyttä

 


PELASTUSARMEIJA

Pelastusarmeijalla on pitkät perinteet niin Suomessa kuin ulkomailla. Olemme paikallinen, valtakunnallinen sekä kansainvälinen toimija. Toimimme 133 eri maassa, ja oma kansainvälinen verkostomme takaa toiminnan läpinäkyvyyden sekä varojen tehokkaan käytön. Suomessa Pelastusarmeija on toiminut vuodesta 1889, ja tällä hetkellä olemme paikallinen hyväntekijä yhteensä 25 paikkakunnalla. Olemme vahva kotimaan auttaja, ja autamme ihmisiä monipuolisesti eri kohderyhmistä, ketään syrjimättä. Eniten apuamme tarvitsevat vähävaraiset lapsiperheet, nuoret, opiskelijat, asunnottomat, syrjäytyneet, työttömät ja pieneläkeläiset.