Julkaistu 8.3.2022 15:54

Kenraali pyytää rukoilemaan Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin päättymisen puolesta

Pelastusarmeijan kansainvälinen johtaja, kenraali Brian Peddle kehottaa kaikkia kristittyjä rukoilemaan Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin päättymisen puolesta.

Kenraali sanoi viikonloppuna puheessaan: – Pyydän kaikkia Pelastusarmeijan jäseniä ja muita kristittyjä rukoilemaan yhdessä Euroopan tilanteen puolesta. Ymmärrätte, että olen erittäin huolissani Pelastusarmeijan vakiintuneesta työstä Ukrainassa ja Venäjällä.

– Olen keskustellut paikallisten johtajiemme kanssa ja olen vakuuttanut, että heillä on kansainvälisen perheemme tuki. Pelastusarmeijan Itäisen Euroopan territorion työtä johtaa Moldovasta eversti Kelvin Pethyridge työtovereineen.

– Hän kertoi, että territorion missio tälle vuodelle on ”Usko ja rohkeus”, ja sitä upseerit ja sotilaat toteuttavat sodan keskelläkin. He palvelevat, ruokkivat ja majoittavat ihmisiä ja ovat jalkautuneet tarjoamaan käytännöllistä ja hengellistä apua hädänalaisille. He muistavat Psalmin 46, joka alkaa: ”Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä. Sen tähden emme pelkää, vaikka maa järkkyy, vaikka vuoret vaipuvat merten syvyyksiin.”

– Pyydän teitä rukoilemaan rauhan puolesta, pakoon lähtevien turvallisuuden ja pakolaisina olevien puolesta, naapurimaiden riittävän vieraanvaraisuuden puolesta, jokaisen kristityn ja erityisesti upseereidemme ja sotilaidemme uskon ja rohkeuden puolesta, taistelujen laantumisen puolesta, jotta elämä ei olisi enää uhattuna; rukoilkaa, että johtajat pystyisivät keskustelemaan ja löytäisivät rauhanomaisen ratkaisun.

Kansainvälisen päämajan uutinen