Julkaistu 8.3.2022 12:21

Konflikti Euroopassa

"Ukrainan sota järkyttää nyt monia, ja siksi kutsumme teidät rukoilemaan rauhan puolesta", kirjoittavat Suomen ja Viron Pelastusarmeijan territorion johtajat, everstit Patrick ja Anne-Dore Naud.

Kansainvälisenä kristillisenä liikkeenä Pelastusarmeijaa motivoi rakkaus ja myötätunto kärsivää ihmiskuntaa kohtaan. Pyydämme, että muistatte kaikkia niitä miehiä, naisia ja lapsia, joihin tämä erittäin surullinen tilanne vaikuttaa. 

Ajattelemme niitä ihmisiä, jotka ovat sodan keskellä ja niitä, jotka ovat pakomatkalla omasta maastaan. Ajattelemme heitä, jotka ovat menettäneet perheenjäseniään. Pelastusarmeijalla on Ukrainassa sekä venäläisiä että ukrainalaisia uskollisia sotilaita ja upseereita, jotka työskentelevät ahkerasti auttaakseen toisiaan. 

Veljinä ja siskoina Kristuksessa kutsumme teidät kokoontumaan ja rukoilemaan heidän puolestaan. Löytyköön rauhan ja ymmärryksen tie mahdollisimman pian tulevina tunteina! 

”Autuaita rauhantekijät: he saavat Jumalan lapsen nimen.” (Matt. 5:9) 

Rukoilemme Pelastusarmeijan Itä-Euroopan territorion ja heidän johtajistonsa puolesta, sekä Ukrainan alueen upseerien, jäsenien ja perheiden puolesta. Jumala olkoon heistä jokaisen kanssa antaen heille voimaa ja tukea näissä vaikeissa olosuhteissa. Kiitos rukouksistanne. 

Everstit Patrick ja Anne-Dore Naud
Suomen ja Viron territorion johtajat