Julkaistu 11.2.2022 13:02

Pelastusarmeijan Auta ihmistä -kampanjalle pronssia Effie Awards -kilpailusta

Pelastusarmeijan Auta ihmistä -kampanja  Ulkona – Jotta kaikilla olisi oikea koti on voittanut pronssisen Effie Awards -palkinnon.

Auta Ihmistä -kampanja sai palkinnon Positiivinen muutos -sarjassa. Tuomaristo kommentoi kampanjaa seuraavasti:

"Hyvä idea toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan aina. Ja kun sen toteuttaa tavalla, joka tuo aiheen aidosti ihmisen lähelle, ei sitä voi ohittaa. Tämä kampanja pakotti toimimaan ja teki passiivisesta kohderyhmästä aktiivisen toimijan. Yhteiseksi hyväksi."

Pelastusarmeija kiittää sydämellisesti yhteistyökumppaneitaan kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta. Lämmin kiitos kaikille mainostilaa lahjoittaneille kampanjan mahdollistamisesta. Erityiskiitos mainostoimisto Make it Simplelle jälleen loistavasta ideasta ja vuosien yhteistyöstä, joka kerta toisensa jälkeen kantaa upeaa hedelmää.

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneille

Make it Simple Oy, Otto Tuotanto, valokuvaaja Onni Wiljami Photography, ohjaaja Markus Virpiö, Miracle Sound Oy ja useat muut yhteistyökumppanimme. 

Effie Awards

Effie Awards on markkinoinnin tuloksellisuutta mittaava kilpailu, jonka Suomessa järjestää Marketing Finland. Voittajakampanjassa pitää olla hyvä idea, selkeät tavoitteet ja oivaltava luova toteutus, mitkä ovat yhdessä johtaneet hyviin tuloksiin.