Julkaistu 26.4.2023 06:00

Uusi maksutapa Pelastusarmeijan myymälöissä: MobilePay

Tänä keväänä tuomme MobilePaylla maksamisen mahdolliseksi kaikissa iCare- ja kirpputorimyymälöissämme. Käyttöönotto on hyvässä vauhdissa ja MobilePaylla voi maksaa jo suurimmassa osassa myymälöitä. 

Mobiilimaksaminen on lisääntynyt viime vuosina huomattavasti ja jo lähes 2,3 miljoonaa suomalaista käyttää MobilePayta. Yhä useammalla puhelin kulkee mukana kaikkialle ja samaan aikaan käteistä löytyy yhä harvemmalta. Uudistuksen myötä haluamme helpottaa entisestään asiointia myymälöissämme. 

“Uusi maksutapa on otettu todella hyvin vastaan. Nopea ja helppo mobiilimaksaminen on ollut erityisesti opiskelijoiden mieleen, mutta maksutapaa käyttävät paljon myös muun ikäiset. MobilePay auttaa myös silloin, jos lompakko on sattunut jäämään kotiin” iCare Hämeenlinnan vastuumyyjä Anniina kertoo. 

MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla.  

Näin maksat MobilePaylla myymälöissämme: 

  1. Avaa MobilePay ja kirjaudu sisään 
  2. Valitse sovelluksesta "Maksa" 
  3. Lue QR-koodi kassan asiakasnäytöltä 
  4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä 
  5. Valmista! 

Lisätietoa MobilePaysta löydät täältä: https://www.mobilepay.fi/kayttajille

Pelastusarmeijan iCare- ja kirpputorimyymälät

Pelastusarmeijan myymälät ovat olleet edelläkävijänä osa suomalaista katukuvaa jo 1970-luvulta lähtien, ja se on Suomen suurimpia secondhand-ketjuja. Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita iCare-myymälöihin olet mukana tukemassa Pelastusarmeijan arvoja ja tärkeää hyväntekeväisyystyötä. Lisätietoja: pelastusarmeija.fi/myymalat/icare