Julkaistu 6.5.2023 09:00

Yhteistä matkaa

On ollut suuri ilo kulkea tätä yhteistä matkaa kanssanne viime vuodet. Seikkailu on ollut mielenkiintoinen ja siunattu! Muistoissamme päällimmäisenä on kiitollisuus Jumalalle siitä, että hän on ollut meidän kanssamme ja että hänen armonsa ja johdatuksensa on ohjannut kulkuamme.

Helsingistä Muonioon, Kuopiosta Vaasaan – olemme oppineet paljon Suomesta. Myös Narvasta Tallinnaan, Tartoon ja Võruun – on ollut ilo oppia Virosta. Näiden kahden maan kulttuurit, historiat ja kansallisliput säilyvät muistoissamme. Samoin Pelastusarmeijan liput, jotka liehuvat monissa paikoissa, osastoissa ja sosiaalipalvelukeskuksissa, muistuttaen meitä vastuusta jatkaa missiotamme ihmiselämien ja sielujen pelastamiseksi.

On ollut ilo tavata teitä ja jutella kanssanne vierailuillamme sosiaalipalvelukeskuksissa ja osastoissa sekä erityisillä juhlapäivillä! Mutta myös silloin, kun elämän myrskyt ovat riepotelleet. Olemme saaneet nähdä pienen palan iloistanne ja suruistanne, työtehtävistänne ja elämästänne, vastuistanne, rohkeudestanne ja määrätietoisuudestanne.

Haluamme kiittää ylisihteeri majuri Saga Lippoa tuesta ja uskollisuudesta, päämajan sektorien päälliköitä, upseereita ja sosiaalisen työn johtajia, työntekijöitä sekä teitä, rakkaat sotilaat ja vapaaehtoiset.

Kiitos teille kaikille, jotka – vakuuttuneina Jumalan rakkaudesta maailmaa kohtaan – jatkatte sitoutuneina ”hyvää uskon taistelua” Jumalan Pyhän Hengen avulla! Taistelkaa oikeudenmukaisuuden puolesta, taistelkaa rakkauden, kunnioituksen ja ihmisarvon puolesta, taistelkaa rauhan puolesta. Tämä oli se viesti, jota Jeesus julisti elämänsä kautta, jota meidän tulee jatkuvasti opetella, josta meidän tulee muistuttaa itseämme ja jota jakaa omassa ympäristössämme.

Niin kuin kaikki tiedämme ja näemme päivittäin mediassa tai omassa elämässämme ja ympäristössämme, elämme kärsivässä ja rikkinäisessä maailmassa, mutta odotamme päivää, jolloin Jeesus tuo takaisin rauhan. Odottaessamme tuota aikaa, jolloin oikeudenmukaisuus palaa pysyvästi, pysykäämme lujina ja kuunnelkaamme Pyhän Hengen ääntä. Vain hän voi johdattaa meitä turvallista uskon tietä kohti tulevia vuosia.

”Aina kun olet eksymässä tieltä, milloin oikeaan, milloin vasempaan, sinä omin korvin kuulet takaasi ohjeen: – Tässä on tie, kulkekaa sitä.” Jesaja 30:21

Siunaten

Patrick ja Anne-Dore Naud
everstit
Pelastusarmeijan Suomen ja Viron territorion johtaja ja naistyön presidentti



Lauantaina 13.5. klo 14
Temppelissä, Uudenmaankatu 40, Helsinki

Jäähyväiskokous

Kokouksen johtavat komentajat, kansainvälisen päämajan ohjelmatoiminna kansainväliset sihteerit Ted ja Debbie Horwood.

Mukana ovat everstit, Saksan, Liettuan ja Puolan territorion johtajat Ced  ja Lyn Hills,
majurit, Latvian aluejohtajat David ja Anna Kotrikadze ja majuri, ylisihteeri Saga Lippo.

Sunnuntaina 14.5. klo 11
Temppelissä, Uudenmaankatu 40, Helsinki

Kokouksen johtavat komentajat Ted ja Debbie Horwood,
mukana kutsuvieraat.

Molemmissa kokouksissa esiintyy Suomen ja Viron yhdistetty torvisoittokunta,
johtajanaan eversti Ced Hills.

Lämpimästi tervetuloa näihin erityisiin kokouksiin!