Anna lapselle tulevaisuus 25.2.—24.3.2024

Pelastusarmeijan perinteisen kumppanuuskeräyksen avulla kerätään varoja yhteisöjen, perheiden ja lasten auttamiseksi  Pakistanissa, Ghanassa, Togossa, Paraguayssa sekä Argentiinassa ja Uruguayssa. Keräystuotto ohjataan Pelastusarmeijan kansainvälisen päämajan kautta kohdemaihin, joissa paikallinen Pelastusarmeija vastaa avun perille menosta.

Monet arkiset perustarpeet, joiden tyydyttymistä pidämme itsestäänselvyyksinä, eivät aina täyty näissä maissa. Riittävä ravinto, puhdas vesi, terveydenhoito ja koulutus ovat monien saavuttamattomissa. Haavoittuvimmassa asemassa ovat lapset perheineen. Lapsena koettu puute vaarantaa lapsen tulevaisuuden, rajoittaa mahdollisuuksia ja altistaa köyhyydelle. Tämän kierteen tiedetään usein periytyvän sukupolvelta toiselle. Siksi ontärkeää, että apua annetaan perheille ajoissa heidän omalla kotiseudullaan. 

Pelastusarmeija tekee kohdemaissa pitkäjänteistä työtä tunnistaen tarpeita ja kulkien ihmisten rinnalla arjessa. Tärkeä osa tätä on erityisesti köyhistä perheistä tulevien lasten ja erityisryhmien koulutus. Ghanassa, joka on yksi Suomen Pelastusarmeijan kumppanuusmaista, Pelastusarmeija ylläpitää yhtä maan harvoista vammaisten lasten kouluista. Useassa kohdemaassa Pelastusarmeija tekee kaikkensa auttaakseen varsinkinhaavoittuvassa asemassa olevia tyttöjä ja naisia, jotta heillä olisi turvallinen tulevaisuus ja mahdollisuus huolehtia omasta perheestään. Haastamme kaikki mukaan auttamaan! 

Lahjoita ylläolevan lomakkeen kautta tai
Lahjoita MobilePaylla 57456 tai
Lahjoita tilisiirtona: FI57 2084 3800 0057 29 viite 8112.

Kiitos, että olet kanssamme luomassa lapsille tulevaisuutta. Sinun lahjaasi tarvitaan!