Anna lapselle tulevaisuus.

Pelastusarmeijan perinteisen kumppanuuskeräyksen avulla kerätään varoja köyhyydestä kärsivien lasten auttamiseksi Pakistanissa, Ghanassa, Togossa, Paraguayssa sekä Argentiinassa ja Uruguayssa. Keräystuotto ohjataan Pelastusarmeijan kansainvälisen päämajan kautta kohdemaihin, joissa paikallinen Pelastusarmeija vastaa avun perille menosta.

Levoton maailmantilanne ja sitä seurannut inflaatio ovat kasvattaneet tuloeroja kaikkialla maailmassa. Pahiten tästä ovat kärsineet lapsiperheet. Lapsena koettu köyhyys vaarantaa lapsen tulevaisuuden. Köyhyyden tiedetään usein periytyvän sukupolvelta toiselle. Siksi on tärkeää, että apua annetaan perheille ajoissa heidän kotiseudullaan.  

Pelastusarmeija panostaa erityisesti köyhistä perheistä tulevien lasten ja erityisryhmien koulutukseen. Esimerkiksi Ghanassa, joka on yksi Suomen Pelastusarmeijan kumppanuusmaista, Pelastusarmeija ylläpitää yhtä maan harvoista vammaisten lasten kouluista. Useassa kohdemaassa Pelastusarmeija tekee kaikkensa auttaakseen varsinkin haavoittuvassa asemassa olevia tyttöjä ja naisia, jotta heillä olisi turvallinen tulevaisuus ja mahdollisuus huolehtia omasta perheestään.

Lahjoita MobilePaylla 57456 
Lahjoita tilisiirtona: FI57 2084 3800 0057 29 viite 8112.

Mikäli paikalliset koronarajoitukset sallivat, järjestetään myös lipaskeräys kaduilla ja ostoskeskuksissa. Lippaissa on Helsingin poliisilaitoksella leimattu vyöte. 

Kiitos, että olet kanssamme luomassa lapsille tulevaisuutta. Sinun lahjaasi tarvitaan!