Lasten lomakoti

Lasten Lomakoti Nummelassa on Pelastusarmeijan iloisen hauska lomakohde 4–11-vuotiaille.

Hiidenrannantie 22, 03100 , Nummela
Vastuuhenkilö: Lomakodin johtaja Taru Tulonen

Pelastusarmeijan leirikeskus tunnetaan paremmin nimellä Lasten lomakoti ja sen toiminta on aloitettu jo vuonna 1914.

Lomakodissa järjestetään ympärivuotisesti leirejä (talvi-, kesä- ja syysleiri) 4-11–vuotiaille lapsille. Vuosittain leiriläisiä on noin 300. Kesäisin lomakodissa työskentelee myös yli 30 työntekijää varmistaen lapsille turvallisen ja hyväntahtoisen ympäristön. Lomakodin alueella on noin 90 hengen kapasiteetti, jolloin suurtalouskeittiö, monitoimisali ja takkahuone tulevat koko yhteisön ahkeraan käyttöön.  

Lomakotitoiminta perustuu kristillisille arvoille. Toimintamme ytimessä ovat aina olleet lähimmäisenrakkauteen uskovat ihmiset.  Lomakoti haluaa tukea lapsiperheitä antamalla loman kodin ulkopuolella. Lomakodissa vaalitaan yhteisiä hetkiä, keskinäistä luottamusta ja lapsilähtöistä toimintaa.

Lastenlomakoti täytti 110 vuotta!

Katso tästä tunnelmia juhlasta

Tervetuloa Lasten omaan
lomakotiin! 


Lomakoti tarjoaa hyvät puitteet parhaaseen lomaan.  Luonnon läheinen sijainti ja osaavat ohjaajat takaavat, että kaikilla on hyvä olla. Lomakodissa on tilaa temmeltää ja leikkiä, uida ja pelata tai vaikkapa hoitaa kasvimaata. Ja kun tulee nälkä, omassa keittiössä valmistettu herkullinen ruoka saa suut messingille. Päivän touhujen jälkeen on helppo nukahtaa kodinomaisissa majoitustiloissa – oma unilelu kainalossa. 

Lue lomakodin rekisteriseloste tästä