Sosiaalinen apu

Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.

Rauhankatu 39, 06100, Porvoo

Porvoon talousalueen avustusten haku: 

HUOMIO!!! Tiistaina 23 päivä huhtikuuta ei ole avustus, ajanvarausta!

Avustus- ajanvaraus seuraavaksi tiistaina 30 päivä huhtikuuta klo 9-10.

Porvoon osaston taloudellinen avustus on kertaluonteinen, ja se on tarkoitettu taloudellisiin kriisitilanteisiin. Avustuksen hakijan on esitettävä henkilöllisyys-todistus sekä selvitys tuloistaan ja menoistaan.

Ajanvaraus Pelastusarmeijan Porvoon osastossa avustustapaamiseen tapahtuu tiistaisin kello 9-10, joitakin poikkeuksia voi aika ajoin tulla. Puhelinnumero avustus- ajanvaraukseen on 050 527 8920. Puhelin on muina aikoina kiinni, emmekä vastaa  teksti- tai WhatsApp-viesteihin. Varaamme kullekin viikolle tietyn määrän aikoja. Jos kaikki kyseisen viikon ajat ovat menneet, voitte soittaa uudelleen seuraavana ajanvaraus- ajankohtana.

Toukokuun 28 päivä on kevään 2024 viimeinen avustus- ajanvaraus, avustuspuhelin menee sen jälkeen kiinni ja avustustyömme jää kesätauolle. Puhelin aukeaa taas elokuun puolivälin paikkeilla.

Jouluavustustus-haun aikana, (vuonna 2024; 1.11. - 21-11.) sekä koko joulusesongin ajan marraskuun alusta alkaen aina tammikuun loppuun avustuspuhelin on kiinni. Haku jouluavustuksiin tapahtuu netin kautta erillisen hakemuksen kautta. Joulutauon jälkeen puhelin aukeaa taas helmikuun alussa.

Porvoon Pelastusarmeija auttaa vain Porvoon, Askolan ja Sipoon alueen vähävaraisia perjeitä ja yksinäisiä.

Sosiaalisen työmme ohjelmat:

Soppamajakka

Naisten aamiainen