Partio Helsinki

Partiotoiminta on osa Pelastusarmeijan lapsi- ja nuorisotyötä. Partiolippukunta kokoontuu Helsingissä, Temppelin osastolla.

Uudenmaankatu 40 (käynti sisäpihan kautta), 00120, Helsinki

Partio on mukaansa tempaava harrastus

Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta sekä pitämään hauskaa. 

Pelastusarmeijan partiolippukunnat kokoontuvat Helsingissä osoitteessa Uudenmaankatu 40 (käynti sisäpihan kautta). Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikenikäiset vanhat ja uudet partiolaiset!

Sudenpennut (7-9-vuotiaat), seikkailijat (10-12-vuotiaat) ja tarpojat (12-15-vuotiaat) kokoontuvat kaikki keskiviikkoisin klo 18 - 19.30. 

Pelastusarmeijan partiolippukunnat:

  • Tempelscouterna (TeSco) yhteyshenkilönä Birgitta "Gittan" Kiiski, p. 040 718 9028. Tarkemmin tietoa viikoittaisesta ohjelmasta yms. voit lukea TeScon omilta sivuilta.
  • Pursitytöt yhteyshenkilönä Riitta "Mökö" Heiskanen, p. 050 567 8991.

Etsimme uusia aikuisia mukaan toimintaan Helsingissä. Lisätietoa lippukunnanjohtaja Birgitta "Gittan" Kiiskeltä, p. 040 718 9028 / [email protected] 

Partiotoiminta on osa Pelastusarmeijan nuorisotyötä. Partiolaiset noudattavat Suomen Partiolaisten partio-ohjelmaa. Pelastusarmeijan partiolippukunnille on ominaista palveluaatteen korostaminen toiminnassa sekä kansainvälisyys. Partiolupauksen antaminen ja sitoutuminen partion arvoihin ovat osa partiomenetelmää. Lue lisää partiolupauksesta, arvoista ja ihanteista. Pelastusarmeijalla on ollut partiotoimintaa Suomessa vuodesta 1917 lähtien. Pelastusarmeijan partiotoiminnan historiaan voit tutustua täällä.