Sosiaalinen apu – Pelastusrengastyö

Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa. Pelastusrengastyössä työmuotoina ovat yksilöllinen apu sisältäen palveluohjauksen ja rinnalla kulkemisen, KOHO-koulutuksen ja yhteisöruokailut.

Satakunnankatu 27, 33210, Tampere
Vastuuhenkilö: Hanna Pienaar
Lahjoitukset: MobilePay: 56967
Pelastusrengastyön piiriin voivat hakeutua Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven asukkaat.

Oletko tuuliajolla? Elämä karilla? Tarvitsetko pelastusrengasta?

Tuntuuko elämäntilanteesi kuormittavalta tai koetko, että tarvitset rinnalla kulkijaa? Ongelmat ovat saattaneet kasaantua, etkä tiedä mistä aloittaa tai sinulla on halu mennä elämässä eteenpäin, mutta voimavarat eivät riitä siihen yksin. Pelastusarmeijan Tampereen osasto tarjoaa apua ja tukea haastavissa elämänvaiheissa. Työmuotoina ovat palveluohjaus, Kahvila Horisontin yhteisöruokailut, vertaistukiryhmät, jouluapu ja perheille suunnattu apu.

Jouluapu

Jouluavun haku on käynnissä marraskuussa. Seuraa ilmoitteluamme sosiaalisen median kanavillamme sekä kotisivuillamme. Haku on avoinna Tampereen, Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Kangasalan asukkaille.

Yksilöllinen apu

Palveluohjaus, rinnalla kulkeminen ja taloudellinen apu

Saat mahdollisuuden purkaa huolikuormaa ystävällisen ihmisen kanssa, saat käytännöllistä apua asioiden hoitamiseen ja etsiä uutta suuntaa elämälle. Tavoitteena on hyvinvoinnin kohentaminen ja omien voimavarojen löytäminen. Tukenasi on moniammatillinen tiimi.

Aluksi kartoitamme yhdessä elämän osa-alueita: terveystilannetta, asumisasioita, arjen sujuvuutta, talous- ja velka-asioita, opiskelua ja työelämää, ihmissuhteita ja harrastuksia. Sen jälkeen asetamme yhdessä pieniä sinulle sopivia tavoitteita. Älä siis jää yksin ajelehtimaan. Haluamme auttaa sinua pääsemään oman elämäsi ruoriin.

Tällä hetkellä ainoa väylä palveluohjaukseen on Koho-koulutus. Huomaa myös jokaviikkoiset yhteisöruokailumme viihtyisässä Kahvila Horisontissa.

Yhteisöruokailut

Puuroaamiainen torstaisin ja perjantaisin 

Tervetuloa Kahvila Horisonttiin puuroaamiaiselle torstaisin ja perjantaisin klo 10–12. Tarjoilusta peritään vapaaehtoinen maksu. 

Sosiaalinen apu perheille

Perhetyöstä ja sen yhteydessä olevista ruokailuista löydät tarkempaa tietoa täältä. Voit ilmoittautua mukaan myös Koho-koulutukseen (ks. yllä).