Sosiaalinen apu

Tarjoamme sinulle apua moniammatiilisen tiimin voimin, joka kattaa kaikki elämänosa-alueet hengellisestä sosiaaliseen. Kohtaamme kaikki asiakkaamme kokonaisvaltaisesti ilman mitään erottelua. Toimintamme perustuu uskoon, mutta sitä ei edellytetä avunhakijoilta.

Hämeenkatu 20, 20500, Turku
Soittoaika maanantaisin klo 9–11 ja tiistaisin klo 9-10

Sinun ei tarvitse jäädä yksin vaikean elämäntilanteesi kanssa

Me tarjoamme sinulle sosiaalisen ja ruoka-avun lisäksi myös yhteisön tuen. Sinun ei tarvitse jonottaa ulkona kylmässä muiden katsottavana, vaan me varaamme sinulle henkilökohtaisen ajan. Pääset tapaamaan sosiaaliohjaajan, jolla on aikaa juuri sinua ja sinun elämäntilannetta varten. Sinua varten täällä on moniammattillinen tiimi, joka voi auttaa sinua monenlaisissa asioissa.

Työmme perustuu YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen. 

Otamme vastaan asiakkaita seuraavilta paikkakunnilta:

Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Turku, Raisio ja Rusko.

Ajanvaraus:

Ajanvarauksessa varataan aika henkilökohtaiseen keskusteluun, jossa kartoitetaan asiakkaan tilannetta ja avustuksen tarvetta. Kerro siis rohkeasti miten kaipaat apua ja miten me voisimme sinua auttaa, löydetään yhdessä ratkaisuja. Yksinkertaisimmillaan apumme voi olla ruoka-apua. Emme lähetä apua postitse. Jaamme apua koko ympäri vuoden. Jos jostain syystä tilapäisesti aikoja ei ole varattavissa, puhelinvastaajassamme on viesti siitä. 

  • Soittoaika on maanantaisin klo 9.00-11.00
  • ja tiistaisin klo 9.00-10.00
  • puh. 044 757 7940
  • Varaamme aikoja tapaamiseen viikko kerrallaan

Alla olevasta taulukosta näet kunkin viikon vapaana olevat ajat. Vapaat on merkattu vihreällä, varatut punaisella ja harmaat eivät ole varattavissa. Päivitä sivu painamalla F5-näppäintä ja saat ajan tasalla olevat tiedot. Maanantaisin ja torstaisin otamme vastaan Ukrainalaisia, nämä päivät ei ole varattavissa.