Beatles-fanit voivat pian omistaa palan Strawberry Fieldiä

image description

Beatlesin kappale Strawberry Field on saanut nimensä Pelastusarmeijan samannimisen lastenkodin mukaan.  John Lennon asui itse lähellä kyseistä lastenkotia Liverpoolissa. Kampanjan tuotot menevät hyvään tarkoitukseen.

The Beatles -fanit voivat pian omistaa palan Strawberry Fieldiä. Yhtyeen Strawberry Fields Forever -kappale julkaistiin vuonna 1967. Kappale on saanut nimensä Pelastusarmeijan samannimisen lastenkodin mukaan. John Lennon asui itse lähellä kyseistä lastenkotia Liverpoolissa. Lapsena hän viihtyi leikkimässä sen puutarhassa.

John Lennonin sisko Julia Baird vetää kampanjaa, jossa fanit saavat itselleen konkreettisesti palan tätä tärkeää paikkaa ja laittavat rahansa samalla hyvään tarkoitukseen. Vanhan lastenkodin tilalle luodaan oppimisvaikeuksista kärsiville nuorille koulutuspaikka, jossa on mahdollisuus hankkia työkokemusta. 

Mitä Beatles-fanit saavat?

Alkuperäisen rakennuksen tiiliskiviä myydään nyt sadalla dollarilla eli noin 85 eurolla. Tiilet on numeroitu ja niissä on mukana hologrammi. Tiiliä on saatavilla Strawberry Fieldin kaupasta