Kotona Euroopassa

Komentaja Johnny ja Eva Klemanille Suomi tuntuu kahden määräyksen ansiosta toiselta kodilta. Nyt Johnny ja Eva Kleman toimivat Euroopan alueen kansainvälisenä sihteerinä ja naistyön sihteerinä Pelastusarmeijan kansainvälisessä päämajassa Lontoossa.

Syväsukellus laulukirjaan | elokuu

Sarjassa esitellään Pelastusarmeijan laulukirjan uusia lauluja. Pyydämme erilaisia ihmisiä kuuntelemaan laulun ja kertomaan, millaisia ajatuksia se herättää.

Tänään elän!

Komentaja Eva Klemanilta ilmestyi tänä keväänä kolmas ja viimeinen osa hartauskirjatrilogiasta. Nämä kolme kirjaa, Omin silmin, Nyt aamu tulee useammin ja Tänään elän peilaavat Evan viime vuosien polkua sairauden pysäyttävästä vaikutuksesta tämän päivän suureen iloon elämästä.

Pelastusarmeija reagoi maailmalla riehuviin maastopaloihin

Pohjoisen pallonpuoliskon kärsiessä korkeista lämpötiloista ja pitkään jatkuneesta kuivuudesta, maastopalot vaivaavat lukuisia yhteisöjä Kreikasta Napapiirille saakka. Kymmeniä ihmisiä on menehtynyt ja monet kodit, ekosysteemit ja infrastruktuurit tuhoutuneet. Pelastusarmeija on tarjonnut apua monin tavoin.

Piknikille kirpparin kautta!

Mikä sen mukavampaa kuin kerääntyä ystävien kera puistoon aurinkoisena päivänä nauttimaan makoisista eväistä, hyvästä seurasta ja hauskoista peleistä.

Kierrätä patasi ja kattilasi!

Kampanjan tarkoituksena on hankkia lisää patoja ensi joulun Joulupata-keräykseen. Padat ja kattilat voi lahjoittaa Pelastusarmeijan kirpputoreille pitkin vuotta tai ne voi tuoda keskiviikkona 22.8.2018 klo 8-18 välisenä aikana Kolmensepänaukiolle, jossa Pelastusarmeijalla on patakierrätyspiste.

Hyvän mielen lomakoti

Lomakodin juuret ovat syvällä, ja se on tarjonnut "soppa, saippuaa ja sylihoitoa" jo 104 vuotta! Tuhannet lapset ovat kokeneet hyviä hetkiä keräten rakkaita muistoja elämänsä polulle.

Kesä – rentoutumisen aika

”Missä ikinä tätä kesää vietämmekään, nauttikaamme kiitollisina rentoutumisen ajasta ja käyttäkäämme myös aikaa Raamatunlukuun, viettäkäämme hiljaista aikaa yksin Jeesuksen kanssa.”

Korkea Neuvosto

Pelastusarmeijan ylimmät johtajat kaikkialta maailmasta matkustavat toukokuussa Lontooseen. He kokoontuvat valitsemaan Pelastusarmeijan 21. kenraalin historialliseen tilaisuuteen, vuoden 2018 Korkeaan neuvostoon, joka järjestetään 19. kertaa.

Naisten viikonloppu 7.–9.9.2018

Syyskuussa juhlistetaan 111 vuotta täyttävää kansainvälistä naistyötä ja vietetään territorion yhteistä naisten viikonloppua. Erityisvieraana komentaja Jane Paone, Sveitsin, Itävallan ja Unkarin territorion naistyön presidentti.

Äidin veroista ei ole toista!

Äitienpäivää on vietetty Suomessa nyt sadan vuoden ajan. Pelastusarmeija oli vahvasti mukana jo toisena juhlintavuotena 1919, jolloin juhlapäivää vietettiin sadoissa tilaisuuksissa ympäri Suomen.

Aaron

Pelastussotilas Eija Kulmalan koskettava kirjoitus äitiydestä ja menetyksestä.

Sanan päivä 26.5.2018

Tänä vuonna Sanan päivää vietetään Helsingin Temppelin osastossa ja Jyväskylän osastossa lauantaina 26.5. Molemmissa kaupungeissa pidetään kaksi kokousta: kello 14 ja kello 16.30.

Kuka sinua pitää kädestä?

”Kun olen Pelastusarmeijan upseerina jakanut seurakuntaperheeni ilot ja kivut, en ole ainoastaan pidellyt lähimmäisiäni kädestä vaan joutunut kurottamaan kohti Isä Jumalan kättä.”

Pelastusarmeijan kansainväliset johtajat Suomessa

Pelastusarmeijan kansainväliset johtajat, kenraali André Cox ja komentaja Silvia Cox vierailivat Helsingissä. Viikonlopun aikana Presidentti Tarja Halonen palkittiin Pelastusarmeijan työlle osoittamastaan tuesta ja kaksi uutta upseeria vihittiin.

Pelastusarmeija uudisti ilmeensä

Suomen Pelastusarmeijan perinteikäs punainen kilpilogo koki kasvojenkohotuksen ja hyväntekeväisyysjärjestön muukin visuaalinen ilme muuttui uudistuksessa merkittävästi.

Millaista sosiaalityötä tulevaisuudessa?

Ihmisten taloudelliset ongelmat eivät poistu, vaikka leipäjonot lopetettaisiin. Olemme yhteiskunnassamme havahtuneet siihen, että kuka tahansa voi joutua leipäjonoon. Huono onni voi kohdata jokaisen meistä.

Juokse apua vähävaraisille!

Pelastusarmeija on mukana Helsinki City Running Day -tapahtumassa 19.5. sekä Naisten Kympissä 26.-27.5. Lähde mukaan juoksemaan hyvän asian puolesta!

Sormet Sopassa

Pelastusarmeijan Helsingin sosiaalipalvelukeskus, tuttavallisemmin ”Soppa” on vuosittain kymmenientuhansien helsinkiläisten apuna.

Yksi elämä kerrallaan

Jälleen koittaa uusi vuosi, joka tuo tullessaan monia uusia kokemuksia. Millä on tänä vuonna merkitystä ja miten mittaat menestystä?

Tervetuloa ilmaiskonserttiin!

Satavuotisen Suomen joulukonsertti 9.12.2017 klo 17.00 Temppelissä, Uudenmaankatu 40, Helsinki. Esiintyjinä Järvenpään Mieslaulajat ja Temppelin torvisoittokunta.

Vastuullisesta lahjoittamisesta

VaLa ry, eli Vastuullinen Lahjoittaminen ry, on yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on edistää hyvän varainhankinnan periaatteita suomalaisessa yhteiskunnassa.

Vahva linna

Vuonna 2017 vietetään reformaation juhlavuotta. Tänä vuonna tuosta sekä kirkko- että maailmanhistorian tärkeästä tapahtumasta tulee täyteen 500 vuotta.

Hadleigh Farm – pelastusrengas monelle

Hadleigh Farm on Essexissä, Isossa-Britanniassa toimiva monipuolinen maatila. Alueen koulutuskeskuksessa tuetaan heitä, joilla on vaikeuksia ja haasteita työllistyä ja jotka tarvitsevat tukea elämäntaitoihin.

Keräämme joulupatoja

Kierrätä patasi! Järjestämme patakeräyksen Helsingin Narinkkatorilla 23.8. klo 8-18. Voit tuoda patasi myös Pelastusarmeijan kirpputoreille 30.9. saakka.

Kuukauden kaupunki | Võru

– Olemme pieni ja iloinen osastoperhe. Tuemme ihmisiä heidän ongelmissaan ja erityisen lähellä sydäntämme ovat hylätyt ja laitoksissa olevat lapset.

Oltiin hyvää pataa!

Pelastusarmeijan ulkoilmatapahtuma "Tunne naapurisi - ollaan hyvää pataa" tarjosi hyvää meininkiä osana Kallio Kukkii -kaupunkifestivaalia.

Yhdessä

Tammikuu – jälleen yhden uuden vuoden alku. Tämä vuosi on erittäin merkityksellinen Suomen kansalle ja kirkolle.