Yhdessä

Tammikuu – jälleen yhden uuden vuoden alku. Tämä vuosi on erittäin merkityksellinen Suomen kansalle ja kirkolle.

Joulun aikaan

Läsnä oleminen ja ajan tarjoaminen on se punainen lanka, jota suurperheen äiti, lääkäri ja pelastussotilas Kati Nordström haluaa seurata elämässään.

Pyhät koolla

Henkka, Markus ja Milka ovat kokoontuneet teekupin ääreen keskustelemaan pyhyydestä ja siitä, millainen on pyhä ihminen.

Kuukauden kaupunki | Kajaani

111 vuotta sitten urheat pelastussotilaat ja -upseerit toivat Pelastusarmeijan Kainuun sydämeen. Tänäkin päivänä osaston aktiiviset jäsenet työskentelevät voittaakseen sieluja Jeesukselle.

Uusia upseereita riveihin

Lokakuun 22. päivänä vietetään Armeijassa iloista juhlapäivää. Kadetit Kaisu ja Riku Leino vihitään silloin upseereiksi Temppelin osastossa, Helsingissä.

Pelastusarmeijan uudet tuulet

Kesän aikana Pelastusarmeija saanut kokonaan uuden johtajiston. Territorion uutena johtajana ja naistyön presidenttinä ovat aloittaneet everstit Patrick ja Anne-Dore Naud ja ylisihteerinä ja naistyön sihteerinä everstiluutnantit Ced ja Lyn Hills.

Tervetuloa Viroon

Järvien ja metsien maa – hiihdon ja pyöräilyn maa. Maa, joka tunnetaan joka viides vuosi pidettävistä laulujuhlistaan, jotka kokoavat tuhansia ihmisiä laulamaan yhdessä kauniista maastaan.

Villit vihannekset

Välillä tulee huono marjavuosi. Toisinaan löytyy surkean vähän sieniä. Vaan yhteen asiaan voit luottaa: joka ikinen vuosi tulee upea villivihannessato!

Haluaisitko auttaa vähävaraisia?

Patavahtina toimiminen on helppo ja konkreettinen tapa tehdä hyvää. Tänä vuonna joulupadat ovat kaduilla ja kauppakeskuksissa 15.-23. joulukuuta. Ilmoittaudu mukaan!