Pelastusarmeijan kansainväliset johtajat Suomessa

Pelastusarmeijan kansainväliset johtajat, kenraali André Cox ja komentaja Silvia Cox vierailivat Helsingissä. Viikonlopun aikana Presidentti Tarja Halonen palkittiin Pelastusarmeijan työlle osoittamastaan tuesta ja kaksi uutta upseeria vihittiin.

Pelastusarmeija uudisti ilmeensä

Suomen Pelastusarmeijan perinteikäs punainen kilpilogo koki kasvojenkohotuksen ja hyväntekeväisyysjärjestön muukin visuaalinen ilme muuttui uudistuksessa merkittävästi.

Millaista sosiaalityötä tulevaisuudessa?

Ihmisten taloudelliset ongelmat eivät poistu, vaikka leipäjonot lopetettaisiin. Olemme yhteiskunnassamme havahtuneet siihen, että kuka tahansa voi joutua leipäjonoon. Huono onni voi kohdata jokaisen meistä.

Juokse apua vähävaraisille!

Pelastusarmeija on mukana Helsinki City Running Day -tapahtumassa 19.5. sekä Naisten Kympissä 26.-27.5. Lähde mukaan juoksemaan hyvän asian puolesta!

Sormet Sopassa

Pelastusarmeijan Helsingin sosiaalipalvelukeskus, tuttavallisemmin ”Soppa” on vuosittain kymmenientuhansien helsinkiläisten apuna.

Yksi elämä kerrallaan

Jälleen koittaa uusi vuosi, joka tuo tullessaan monia uusia kokemuksia. Millä on tänä vuonna merkitystä ja miten mittaat menestystä?

Tervetuloa ilmaiskonserttiin!

Satavuotisen Suomen joulukonsertti 9.12.2017 klo 17.00 Temppelissä, Uudenmaankatu 40, Helsinki. Esiintyjinä Järvenpään Mieslaulajat ja Temppelin torvisoittokunta.

Vastuullisesta lahjoittamisesta

VaLa ry, eli Vastuullinen Lahjoittaminen ry, on yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on edistää hyvän varainhankinnan periaatteita suomalaisessa yhteiskunnassa.

Vahva linna

Vuonna 2017 vietetään reformaation juhlavuotta. Tänä vuonna tuosta sekä kirkko- että maailmanhistorian tärkeästä tapahtumasta tulee täyteen 500 vuotta.

Hadleigh Farm – pelastusrengas monelle

Hadleigh Farm on Essexissä, Isossa-Britanniassa toimiva monipuolinen maatila. Alueen koulutuskeskuksessa tuetaan heitä, joilla on vaikeuksia ja haasteita työllistyä ja jotka tarvitsevat tukea elämäntaitoihin.

Keräämme joulupatoja

Kierrätä patasi! Järjestämme patakeräyksen Helsingin Narinkkatorilla 23.8. klo 8-18. Voit tuoda patasi myös Pelastusarmeijan kirpputoreille 30.9. saakka.

Kuukauden kaupunki | Võru

– Olemme pieni ja iloinen osastoperhe. Tuemme ihmisiä heidän ongelmissaan ja erityisen lähellä sydäntämme ovat hylätyt ja laitoksissa olevat lapset.

Oltiin hyvää pataa!

Pelastusarmeijan ulkoilmatapahtuma "Tunne naapurisi - ollaan hyvää pataa" tarjosi hyvää meininkiä osana Kallio Kukkii -kaupunkifestivaalia.

Yhdessä

Tammikuu – jälleen yhden uuden vuoden alku. Tämä vuosi on erittäin merkityksellinen Suomen kansalle ja kirkolle.

Joulun aikaan

Läsnä oleminen ja ajan tarjoaminen on se punainen lanka, jota suurperheen äiti, lääkäri ja pelastussotilas Kati Nordström haluaa seurata elämässään.

Pyhät koolla

Henkka, Markus ja Milka ovat kokoontuneet teekupin ääreen keskustelemaan pyhyydestä ja siitä, millainen on pyhä ihminen.

Kuukauden kaupunki | Kajaani

111 vuotta sitten urheat pelastussotilaat ja -upseerit toivat Pelastusarmeijan Kainuun sydämeen. Tänäkin päivänä osaston aktiiviset jäsenet työskentelevät voittaakseen sieluja Jeesukselle.

Uusia upseereita riveihin

Lokakuun 22. päivänä vietetään Armeijassa iloista juhlapäivää. Kadetit Kaisu ja Riku Leino vihitään silloin upseereiksi Temppelin osastossa, Helsingissä.