130-vuotisjuhlaviikonloppu

image description

Pelastusarmeija täyttää 130 vuotta

Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 130 vuotta siitä kun Pelastusarmeija tuli Suomeen. Kolme upseeria, Constantin Boije af Gennäs, Hedvig von Haartman ja Alva Forsius saapuivat koulutuksesta Lontoosta ja pitivät ensimmäisen Pelastusarmeijan kokouksen Siltasaaren sirkusmaneesissa, Hakaniemessä,
8. marraskuuta 1889.  Se oli Pelastusarmeijan toiminnan alkulaukaus Suomessa. Alkuvaikeuksien jälkeen työ lähti leviämään ympäri maata ja Pelastusarmeija on saanut julistaa evankeliumia ja palvella tuhansia ihmisiä vuosikymmenien aikana.

Juhlimme 130-vuotiasta Pelastusarmeijaa 20.—22.syyskuuta Helsingissä. Puhujaksi saapuvat Armeijan kansainvälinen johtaja kenraali Brian Peddle ja komentaja Rosalie Peddle. Juhlakokous pidetään perjantaina 20.9. klo 18.30 Temppeliaukion kirkossa (Lutherinkatu 3). Siellä esiintyy taiteilija Seela Sella ja Pelastusarmeijan omat musiikkiryhmät. Lauantaina ohjelma jatkuu Pelastusarmeijan Temppelissä (Uudenmaankatu 40) naisten kokouksella ja upseerivihkimyskokouksella illalla. Sunnuntaina kokoonnutaan vielä jumalanpalvelukseen Temppelin osastossa.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumiin.

Juhlaviikonlopun ohjelma: