Julkaistu 18.12.2023 13:57

Joulupuuro ei ole itsestäänselvyys – Pelastusarmeijan Joulupata auttaa

Tiistaina 19.12. kello 8.00 alkaen Pelastusarmeija tarjoaa joulupuuroa Helsingin päärautatieasemalla. Tempauksella haluamme tuoda iloa kaikkien ohikulkijoiden aamuun joulua odotellessa ja samalla muistuttaa, että joulupuuro ei ole kaikille itsestäänselvyys.

”Poikkeukselliset vuodet ovat heikentäneet monen selviytymistä välttämättömistä menoista. Vähävaraisten toimeentulo on vaikeutunut eikä perusturva aina riitä”, toteaa Pelastusarmeijan viestintäpäällikkö, kapteeni Kati Kivestö .  

Joulupuuro on osa Pelastusarmeijan Joulupata-kampanjaa, jolla kerätään varoja kotimaassa apua tarvitseville.

Joulupataan voi lahjoittaa osoitteessa joulupata.fi . Perinteiset joulupadat näkyvät ulkona katukuvassa 15.–23.12.2023. Tavaralahjoituksia ottavat vastaan Pelastusarmeijan iCare- ja kirpputorimyymälät sekä joulupatakontit Helsingin Narinkkatorilla ja Hakaniemessä.

Keräystuotolla autetaan muun muassa vähävaraisia lapsiperheitä, pienituloisia eläkeläisiä sekä työttömiä ja opiskelijoita. Apua jaetaan lähinnä ruokapaketteina tai lahjakortteina.

Joulupuuroa tarjoillaan tiistaina 19.12. klo 8-11 (tai niin kauan kuin puuroa riittää) Helsingin päärautatieaseman raidepihan puolella, pääovien edessä, raiteiden 4–11 edustalla.

Keräyslupa
RA/2021/1383. Myöntäjä: Poliisihallitus. 

Kuvia
Lisää kuvia Pelastusarmeijan uutishuoneesta.

Lisätietoa Joulupata-keräyksestä:
Markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Mira Vuorenpää
[email protected]
puh. 050 4733 646

Joulupata.fi