Kenraali André Cox vaatii Euroopan hallituksilta ”käytännöllisiä ja huolehtivia ratkaisuja” pakolaiskriisiin

image description

Pelastusarmeijan kansainvälinen johtaja, kenraali André Cox toivoo Euroopan johtajilta kiireellisiä ja kattavia toimia pakolaisten auttamiseksi.

”Me emme voi kääntää katsettamme tai tarjota vain vähimmäismäärää apua”, sanoo kenraali Cox. ”Nämä ihmiset ovat siskojamme ja veljiämme, ja meidän on autettava kiireesti ja tarkoituksenmukaisesti. Toivon hallitusten yhteistyössä suunnittelevan ja toteuttavan käytännöllisiä ja huolehtivia ratkaisuja nykyiseen ja tulevaan tilanteeseen.”

”Pelastusarmeija jatkaa monitahoista työtään pakolaisten kanssa jakaen ruokaa, vettä ja muita välttämättömyystarvikkeita ja tarjoten henkistä ja hengellistä tukea. 150 vuoden ajan Pelastusarmeija on toivottanut ihmiset tervetulleeksi Jumalan nimessä, ja Pelastusarmeija toivottaa myös nyt kaikki lämpimästi tervetulleiksi – sekä kansallisella että paikallisella tasolla. Tällä hetkellä Pelastusarmeijalla on merkittäviä pakolaisprojekteja 14 maassa, ja uusia on tulossa.”

Sivun sar.my/europerefugees interaktiivisella kartalla näkyy joitain Pelastusarmeijan tämänhetkisiä pakolaisprojekteja Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Unkarissa, Italiassa, Alankomaissa, Romaniassa, Venäjällä, Ruotsissa, Sveitsissä ja Iso-Britanniassa. 

Voit tehdä lahjoituksen pakolaisprojekteihin täällä.