Joulupata-keräys korona-aikana

image description

Pelastusarmeijan yli 100-vuotias Joulupata-kampanja on alkanut ja näkyy medioissa koko joulukuun. Keräystuotoilla autetaan kotimaan vähävaraisia, esimerkiksi lapsiperheitä ja vanhuksia. Apua tarvitaan tänä vuonna erityisen paljon, sillä poikkeusajat ovat tuoneet Pelastusarmeijan toimipisteisiin uusia avuntarvitsijoita. Keräyksestä saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. Kullakin alueella kerätyt varat käytetään paikallisesti kyseisen paikkakunnan ihmisten avustamiseen. Nettipatojen tuotto jaetaan avun tarvitsijoille kaikkialla Suomessa. Tänä vuonna keräyksen tavoite on miljoona euroa.

Osallistu Joulupata-keräykseen etänä – lahjoita jo nyt!

• Lahjoita Joulupataan verkon kautta, kertalahjoituksena tai kuukausilahjoittajana   www.joulupata.fi

Perusta nettipata oma.pelastusarmeija.fi/joulupata2020 -sivulla ja haasta ystävät mukaan

Tee tilisiirto : FI57 2084 3800 0057 29, viite 8808

Osta Joulupata-villasukat joulupata.helsinginvillasukkatehdas.fi -verkkosivulta

MobilePay 45011 tai Pivo/OP-Siirto 888 567

Tekstaa PATA (10 €) tai PATA20 (20 €) numeroon 16499

Tee rahalahjoitus pieniin joulupatoihin , joita löytyy mm. Suomalaisen kirjakaupan myymälöistä ja Finnkinon teattereista. Näihin patoihin voi lahjoittaa joulukuun alusta alkaen. Pieniä patoja on noin 80 kpl. Tarkat patapaikat löydät osoitteesta www.joulupata.fi.

Perinteisiin katupatoihin voi lahjoittaa 14.12. ja 23.12. välisenä aikana!

Tee rahalahjoitus kadulla tai ostoskeskuksessa olevaan pataan. Perinteisiä patoja on 20 paikkakunnalla noin 100 kpl. Padoilla noudatetaan viranomaissuosituksia ja patavahdit käyttävät kasvomaskia . Patoja vahtimaan tarvitaan paljon vapaaehtoisia, joiden rekrytoiminen on parhaillaan käynnissä.

Padoille toivotaan vain rahalahjoituksia, sillä tavaralahjoitusten vastaanotto on keskitetty Pelastusarmeijan kirpputorien ja iCare -hyväntekeväisyysmyymälöiden Joulupata-pisteisiin sekä pääkaupunkiseudulla oleviin Joulupata-kontteihin.

Tavaralahjoitukset Pelastusarmeijan kirpputoreille ja iCare-myymälöihin, pääkaupunkiseudulla kontteja

Lahjoittamalla tavaraa 14.–23.12. Joulupadan keräyspisteisiin myymälöissä tai kontteihin voit jatkaa tavaralahjoittamisen perinnettä. Erityisesti lelut tulevat tarpeeseen. Niillä paikkakunnilla, joilla Pelastusarmeijalla ei ole kirpputoria, ei enää oteta vastaan tavaralahjoituksia. Kirpputorien, konttien ja patojen sijainnit löytyvät 1.12. alkaen osoitteesta  joulupata.fi.

Ilman Joulupata-keräyksen vapaaehtoistoimintaa ja yritysyhteistyötä moni apua tarvitseva jäisi ilman tukea.

Suuri määrä vapaaehtoisia, yrityksiä ja yhteisöjä on taas ollut mukana varmistamassa, että Joulupatakeräys onnistuu ja että kotimaan vähävaraiset saavat tarvitsemansa avun. Mukana talkoissa ovat mm. Make it Simple, Vizeum, Otto Tuotanto, S-ryhmä, K-ryhmä, Suomalainen Kirjakauppa, Kiinteistömaailma, Helsingin Villasukkatehdas, OP Ryhmä, Otavamedia, Yle, MTV3, Discovery Channel, Finnkino, Clear Channel, Ulcona, Bauer Media, Aller Media, GC Suomi ja Lions Club.

Lue lisää Joulupata-keräyksestä ja tavoista, jolla keräykseen voi osallistua osoitteessa joulupata.fi.

Lisätietoja Joulupata-keräyksestä:
Markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Anne Fredriksson
040 747 0748, [email protected]

Lue tämä uutinen ePressi -sivustolla.