Suora nettilähetys käynnistää maailmanlaajuisen kampanjan

image description

Pelastusarmeijan vuoden 2017 kampanja Koko maailma liikkeelle kannustaa kaikkia Pelastusarmeijan jäseniä, upseereita, työntekijöitä, neuvottelukunnan jäseniä ja vapaaehtoisia jakamaan aktiivisesti Sanaa ja palvelemaan etulinjassa. Pelastusarmeija toimii virallisesti 128 maassa, ja kaikilla territorioilla ja toiminta-alueilla on mahdollisuus olla mukana näissä maissa järjestettävissä erilaisissa tapahtumissa.

Koko maailma liikkeelle -kampanja käynnistyy kansainvälisen päämajan kokouksessa torstaina 12. tammikuuta 2017. Kokouksen johtavat kenraali André Cox ja esikuntapäällikkö, komentaja Brian Peddle. Tähän tapahtumaan ovat antaneet panoksensa pelastusarmeijalaiset ympäri maailmaa. Samana aamuna kansainvälisen päämajan upseerit ja työntekijät jakavat kuumia juomia ja keskustelevat tuhansien työmatkalaisten ja turistien kanssa, jotka kulkevat Lontoon keskustassa sijaitsevan päämajan ohi.

Koko maailma liikkeelle -kampanjassa ei kuitenkaan ole kyse vain suurista tapahtumista.

Pelastusarmeijan osastoja, sosiaalisen työn pisteitä ja yksittäisiä armeijalaisia muistutetaan, että Jeesuksen suuri lähetyskäsky koskee kaikkia kristittyjä. Tässä hengessä esikuntapäällikkö haluaa sanoa koko Pelastusarmeijan väelle: ”Kannustan jokaista toimimaan niin kuin perustajamme William Booth, ’tekemään jotain’.”

Uusi nettisivu ja mobiilisovellus antavat käytännön vinkkejä, innostavia todistuksia ja säännöllisiä haasteita jokaiselle, joka haluaa lähteä liikkeelle Jumalan kutsumana. Sovelluksen ja nettisivun Raamatun luvut ja rukousaiheet tarjoavat hengellistä ravintoa koko Koko maailma liikkeelle -kampanjan ajan. Osallistujia kutsutaan kertomaan omista hankkeistaan – isoista ja pienistä – mukaan lukien kristillisestä uskosta tai uskonpäätöksistä käytyjen merkityksellisten keskustelujen tulokset.

Tammikuun 12. päivän tapahtumat lähetetään suorana Koko maailma liikkeelle -nettisivun kautta (www.salvationarmy.org/mobilising) ja osoitteessa sar.my/tv. Video kokouksesta on katsottavissa heti tapahtuman päätyttyä.

Kansainvälisen päämajan raportti

Esittelyvideo on nähtävissä ja ladattavissa osoitteessa: https://vimeo.com/salvationarmyihq/wwmpreview