Koko maailma liikkeelle -kampanja käynnistyi Suomessa ja kansainvälisesti

image description

Koko maailma liikkeelle -kampanja lanseerattiin Suomen ja Viron territoriossa nuortenleirillä Nummelassa.  Uudenvuodenaattona joukko nuoria kokoontui nostamaan lipun salkoon myöhäisen illan pimeydessä. Everstiluutnantit Ced ja Lyn Hills muistuttivat heitä kenraalin haasteesta katsoa ympärille, astua ulos kokoussaleista ja löytää tapoja toimia yhteisöissämme.

Tämän jälkeen ryhmä rukoili ja pyysi Jumalan siunausta kansainväliselle kampanjalle, lippu nostettiin salkoon, ja se liehui korkealla Nummelan yllä uuden vuoden sarastaessa.

Leirin lopuksi lippu laskettiin alas salosta ja se matkasi Pohjois-Suomeen Oulun osastoon. Kapteeni Kaisa Mäkelä-Tulander raportoi Oulusta:

”Osastossa pidettiin rukouspäivä sunnuntaina 8. tammikuuta. Kun sotilaat ja nuoret sotilaat kerääntyivät lipun ympärille. Rukoilimme myös Jumalan siunausta lipun käytölle ympäri territoriota. Se oli hyvä Jumalalle omistautumisen ja toisiimme sitoutumisen hetki. Rukoilimme kampanjan puolesta, jotta jokainen meistä voisi löytää merkityksellisiä tapoja ottaa yhteyttä ihmisiin, jakaa asioita heidän kanssaan sekä kuunnella heitä.

Kokemuksemme mukaan rukouskävelyillämme tapaamamme kristityt tuntevat olona hyvin rohkaistuneiksi nähdessään joukon pelastusarmeijalaisia viemässä lippua kaduille ja rukoilemassa yhteisönsä puolesta. Se on yksinkertainen tapa todistaa uskostaan ja olla näkyvillä silloin, kun ei vielä ole suuria suunnitelmia tai resursseja käytettävissä. Se on tapa osoittaa itselle ja muille että on vakavissaan sen suhteen, mitä tekee.

Oulussa oli myös lasten rukouskävely pyhäkoulun aikana. Rukoilimme koulujen ulkopuolella kaikkien koulunsa sillä viikolla aloittavien lasten puolesta. Sitten leikimme, rukoilimme ja veimme kuumaa kaakaota kaupungin suosituimmalle leikkikentälle.

Viime kuukausien aikana Oulun osastoon joutunut muuttamaan omasta osastorakennuksestaan vuokrattuun kiinteistöön. Se rajoittaa toimintaa, mutta Jumala on antanut meille kaiken, mitä tarvitsemme. Kiitämme häntä mahdollisuudesta lähteä liikkeelle, viedä lippu ulos ja rukoilla yhteisömme puolesta.”

Koko maailma liikkeelle -kampanja käynnistyi kansainvälisesti lanseeraustilaisuudella torstaina 12. tammikuuta 2017 kansainvälisessä päämajassa. Tilaisuuden johtivat kenraali André Cox ja esikuntapäällikkö komentaja Brian Peddle. Tilaisuus lähetettiin suorana Koko maailma liikkeelle -nettisivulla (www.salvationarmy.org/mobilising) ja osoitteessa sar.my/tv, jossa video kokouksesta on katsottavissa.