Pelastusarmeijan joulutervehdys 2020

image description

Hyviä uutisia

Aina aamuisin adventtiaikana, joulunaikaan ja uutenavuotena, Matti Meikäläinen hakee kioskilta uusimpia uutisia.  Ehkä tänään hän vihdoinkin kuulee ”hyvän uutisen”?

Meille kaikille on erittäin tärkeää tietää, mitä maailmalla tapahtuu. Varsinkin tänä vuonna, kun monet haaveilevat paremmasta ja normaalista elämästä ilman käsidesiä ja kasvomaskeja, riittävästä ruuasta vaikeassa tilanteessa oleville perheille, ikäihmisistä, jotka eivät kärsi yksinäisyydestä, asunnottomuuden hävittämisestä, että ihmisten ei olisi pakko asua ystävien luona tai asuntoloissa.

Raamattu muistuttaa meille, että ensimmäisenä jouluyönä Betlehemin seudulla kuultiin voimallinen ääni:

”Minä ilmoitan teille ilosanoman,
suuren ilon koko kansalle.
Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt
Vapahtaja.
Hän on Kristus, Herra.”

Luuk. 2:10–11

Siihen aikaan kukaan ei olisi voinut kuvitella, että tämä Vapahtaja puhuisi toivosta, sovinnosta ja rauhasta, ja julistaisi mahdollisuutta aloittaa uusi elämä!

Joulun sanoma ei kuulu menneisyyteen! Se on täydellisesti läsnä meidän todellisuudessamme. Jälleen kerran Jumala yllättää maailman: hän saapuu vauvana, pakolaisena, kodittomana, jotta voi samastua kaikkein haavoittuvaisimpien ihmisten vaikeisiin olosuhteisiin. Tämä tarina kertoo selvästi, että Jumala haluaa anteeksiantamusta, kunnioitusta ja solidaarisuutta kaikille – ei vain köyhyydestä kärsiville, vaan kaikille niille, jotka tarvitsevat toivoa, sovintoa ja rauhaa.

Kyllä vain, joulun sanoma on kaikkien aikojen paras ja iloisin uutinen!

Hyvää joulua!

Patrick & Anne-Dore Naud
Everstit
Pelastusarmeijan Suomen ja Viron territorion johtajat

Toivotamme teille kaikille hyvää joulua ja Jumalan rauhaa ja siunausta vuodelle 2021! 


    Tilaa Sotahuuto itsellesi tai ystävällesi

    Sotahuuto kertoo Pelastusarmeijan maailmanlaajuisesta työstä ja tarjoaa artikkeleissaan hyvää sanomaa.

    Tilaa Sotahuuto tästä