Julkaistu 19.7.2023 12:55

Arabian kauppakeskus sai Pelastusarmeijan iCare- secondhand–hyväntekeväisyysmyymälän 19.7.2023

Uuden iCare- secondhand–hyväntekeväisyysmyymälän avajaisia vietetään parasta aikaa Helsingissä kauppakeskus Arabiassa. Myymälä on Pelastusarmeijan kolmastoista uuden ja raikkaan iCare-myymäläkonseptin mukainen hyväntekeväisyysmyymälä. Yhteensä Pelastusarmeijalla on tällä hetkellä 16 iCare- ja kirpputorimyymälää ympäri Suomea.

Nopeasti vaihtuva valikoima houkuttelee kaiken ikäisiä hyvänmielen secondhandostoksille. iCare-myymälöiden tuotevalikoima keskittyy erityisesti asusteisiin ja vaatteisiin sekä astioihin ja kodin sisustustavaroihin.

”Alueella asuu myös paljon opiskelijoita ja kierrätyksestä kiinnostuneita, erityisesti heille uskomme iCare- secondhand–myymälän olevan mieluinen lisä kauppakeskuksen tarjontaan. Opiskelijoille tarjoamme etuna 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista”, kertoo myymälätoiminnan päällikkö Harri Lehti .

”Ostosten ohella otamme luonnollisesti ilolla ja kiitollisena vastaan vaate- ja tavaralahjoituksia, ne voi tuoda suoraan myymälään. Kaikkien myymälöittemme tuotto ohjataan Pelastusarmeijan hyväntekeväisyystyöhön”, Harri jatkaa. 

Arabian iCare-myymälä sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa S-marketin kassoja vastapäätä. Sinne on helppo tulla joko julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla, pysäkit ovat kauppakeskuksen edessä ja alakerrasta löytyy runsaasti ilmasta parkkitilaa 2 tunniksi.

iCare kauppakeskus Arabia
Hämeentie 111/ 1. kerros
00560 Helsinki
puh. 050 4006964
Avoinna ma–pe: 10–19, la: 10–17 

Lisätiedot  
iCare- secondhand–myymälätoiminnan vastaava  
Heli Suomi  
[email protected]  
puh. 044 532 3645 

Pelastusarmeijan myymälät ovat olleet edelläkävijänä osa suomalaista katukuvaa jo 1970-luvulta lähtien ja on Suomen suurimpia second-handketjuja. Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoisia vaatteita ja kodin käyttötavaroita iCare myymälöihin olet mukana tukemassa Pelastusarmeijan arvoja ja tärkeää hyväntekeväisyystyötä. Lisätietoja: pelastusarmeija.fi/myymalat/icare