Julkaistu 2.5.2023 12:34

Pelastusarmeijan Joulupata kiittää

Pelastusarmeijan Joulupata-keräystulos oli vuonna 2022 lähes 1 000 000 euroa.  Pelastusarmeija kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia ja vapaaehtoisia!

Joulupata-keräys on maamme pitkäaikaisin joulukeräys, se järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1906. Joulupata-keräyksen tuotolla avustetaan taloudellisiin vaikeuksiin joutuneita kotitalouksia Suomessa. Merkittävimmät kohderyhmät ovat edelleen lapsiperheet, pieneläkeläiset ja työttömät. Apua annetaan ruoka- ja vaatelahjoituksina sekä ostokortteina. Varoilla voidaan tukea myös erilaista harrastustoimintaa sekä järjestää leirejä ja kerhoja eri kohderyhmille.

Perinteiset joulupadat ilmestyvät kadulle jälleen 15.12.2023 mutta Joulupataan voi lahjoittaa ympärivuoden sähköisten maksukanavien kautta. Eri vaihtoehdot löytyvät joulupata.fi -sivustolta. Apua tarvitaan läpi vuoden.

Mukana paljon hyvää tahtoa

Pelastusarmeija ja avun saajat ovat kiitollisia kaikille raha- ja tavaralahjoittajille, vapaaehtoisille ja hyväntahtoisille yrityksille, jotka vuonna 2022 antoivat aikaansa, asiantuntemustaan ja mediatilaa sekä kampanjoivat keräyksen hyväksi. Näistä mainittakoon Lions Club, Make it Simple, Otto-tuotanto, ohjaaja Markus Virpiö, valokuvaaja Anton Sucksdorff, Dentsu, S-ryhmä, Suomalainen Kirjakauppa, Helsingin Villasukkatehdas, Otavamedia, Yle, MTV Media, JCDecaux, Clear Channel, Mediateko, Bauer Media, Aller Media, Radio Helsinki, Finnkino, OnePlus Finland, Ilouutiset, SecuryCast, Mall Voice, PunaMusta, Ketunleikki ja Pilkkoset. 

Lisäksi lukuisat muut yritykset ja tahot ovat tukeneet joulupataa raha- ja tavaralahjoituksin sekä asiantuntemuksellaan.

Lisätietoa Joulupata-keräyksestä:

Markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Mira Vuorenpää, puh. 050 4733 646,  [email protected]

Joulupata.fi  

Keräyslupa

RA/2021/1383. Myöntäjä: Poliisihallitus. 

Kuvia

Lisää kuvia Pelastusarmeijan uutishuoneesta Joulupata 2022 .