Julkaistu 21.2.2024 13:00

Pelastusarmeijan kumppanuuskeräys 25.2.–24.3.2024

Anna lapselle tulevaisuus

Pelastusarmeijan perinteisen kumppanuuskeräyksen avulla kerätään jälleen varoja yhteisöjen, perheiden ja lasten auttamiseksi Pakistanissa, Ghanassa, Togossa, Paraguayssa sekä Argentiinassa ja Uruguayssa. Keräystuotto ohjataan Pelastusarmeijan kansainvälisen päämajan kautta kohdemaihin, joissa paikallinen Pelastusarmeija vastaa avun perille menosta. 

Monet arkiset perustarpeet, joiden tyydyttymistä pidämme itsestäänselvyyksinä, eivät aina täyty näissä maissa. Riittävä ravinto, puhdas vesi, terveydenhoito ja koulutus ovat monien saavuttamattomissa. Haavoittuvimmassa asemassa ovat lapset perheineen. Lapsena koettu puute vaarantaa lapsen tulevaisuuden, rajoittaa mahdollisuuksia ja altistaa köyhyydelle. Tämän kierteen tiedetään usein periytyvän sukupolvelta toiselle. Siksi on tärkeää, että apua annetaan perheille ajoissa heidän omalla kotiseudullaan.

Pelastusarmeija tekee kohdemaissa pitkäjänteistä työtä tunnistaen tarpeita ja kulkien ihmisten rinnalla arjessa. Tärkeä osa tätä on erityisesti köyhistä perheistä tulevien lasten ja erityisryhmien koulutus. Ghanassa, joka on yksi Suomen Pelastusarmeijan kumppanuusmaista, Pelastusarmeija ylläpitää yhtä maan harvoista vammaisten lasten kouluista. Useassa kohdemaassa Pelastusarmeija tekee kaikkensa auttaakseen varsinkin haavoittuvassa asemassa olevia tyttöjä ja naisia, jotta heillä olisi turvallinen tulevaisuus ja mahdollisuus huolehtia omasta perheestään. Haastamme kaikki mukaan auttamaan!

Keräykseen voi lahjoittaa Pelastusarmeijan kotisivulla olevan linkin kautta www.pelastusarmeija.fi/kumppanuus , pankkisiirtona: FI57 2084 3800 0057 29 , viite 8112
tai Mobile Payllä numeroon 57456 .

Keräämme myös kaduilla ja kauppakeskuksissa keräyslippaisiin. Lipasvyötteissä on Helsingin poliisilaitoksen leima ja keräyslupatiedot.

Lisätietoja: [email protected]
Keräyslupa: RA/2021/1383 Poliisihallitus, voimassa toistaiseksi