Anna toivoa maailman köyhimmille lapsille

image description

Pelastusarmeijan Kumppanuuskeräys aktivoi järjestömme maailmanlaajuisen auttamisverkoston maailman köyhimpien lasten avuksi. Pelastusarmeijan paikallinen asiantuntijuus kohdemaissa tekee Kumppanuuskeräyksestä erityisen luotettavan ja tehokkaan tavan auttaa kehitysmaita. Tänä vuonna perinteikäs keräys järjestetään 1.–31. maaliskuuta 2021. Varoilla tuetaan järjestömme avustustoimintaa Pakistanissa, Ghanassa, Togossa, Paraguayssa, Argentiinassa ja Uruguayssa.

Orvoksi jääminen aids-epidemian takia, 8-vuotiaana työelämän aloittaminen, saastunut juomavesi, terroristi-isku kouluun, vanhempien pitkäaikainen työttömyys, malariaviruksen sairastuttama lähipiiri – on monia syitä, miksi Kumppanuuskeräyksen kohdemaiden lapset tarvitsevat myös suomalaisten apua. Kumppanuusmaitamme eli keräyksen kohdemaita ovat Pakistan, Ghana, Togo, Paraguay, Argentiina ja Uruguay.

Pelastusarmeijan kumppanuuskeräyksessä on kyse ympärillämme olevan maailman ymmärtämisestä sekä solidaarisuudesta niitä kohtaan, joilla asiat ovat huonommin kuin meillä. Köyhyys lapsuudessa vaarantaa lapsen hyvinvoinnin pitkälle aikuisuuteen. On todennäköistä, että köyhä lapsi on aikanaan köyhä aikuinen. Usein on kustannustehokkaampaa auttaa ihmisiä heidän omissa kotimaissaan kuin pakolaisina. On siis helppo nähdä, miksi on tärkeää auttaa ajoissa.

Lahjoita helposti netissä

Voit lahjoittaa keräykseen Pelastusarmeijan kotisivulla.

Keräämme myös kaduilla ja kauppakeskuksissa keräyslippaisiin, jos paikkakunnan koronaohjeistukset sallivat. Kerääjämme pitävät maskia ja huolehtivat turvaväleistä. Lippaissa on Helsingin poliisilaitoksella leimattu vyöte.

Keräyslupa: RA/2016/881

Kiitos, että olet kanssamme luomassa lapsille tulevaisuutta. Sinun lahjaasi tarvitaan!

Lisätietoja: [email protected]