Pelastusarmeijan kenraali rohkaisee vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen: ”Entä jos”

image description

Brian Peddle, Pelastusarmeijan kansainvälinen johtaja, on julkaissut videoviestin liittyen COVID-19:n tuomiin haasteisiin. Olemme joutuneet kohtaamaan traagisia kuolemantapauksia, vaikeuksia ja menetyksiä, mutta kenraali kehottaa kääntämään katseen Raamatun totuuksiin ja osoittamaan uskoa, jonka löydämme Heprealaiskirjeen 11. luvusta.

"COVID-19:ssä ei ole mitään hyvää", sanookenraali vakavana, mutta "entä jos pandemia voi saada aikaan myös jotain positiivista?" Kenraali Peddle kehottaa Pelastusarmeijan jäseniä ja ystäviä keskittymään tehtäväämme ja missioomme, huolehtimaan luomakunnasta sekä pysähtymään kiireen keskellä. "Entä jos Jumala on tällä hetkellä todella lähellä meitä jokaista?" hän kysyy.

Kansainvälinen 131 maassa toimiva Pelastusarmeija vastaa edelleen maailmanlaajuisesti ihmisten todellisiin tarpeisiin. ”Kiitos Jumalalle, että tiedämme edelleen, kuinka voimme auttaa toisiamme”, kenraali julistaa.

Kenraali Peddle viittaa 1. Pietarin kirjeessä 1:3–4 kuvattuun ”elävään toivoon” ja kehottaa kaikkia olemaan uskollisia ja luottavaisia näinä päivinä.

Kansainvälisen päämajan uutinen