Kuningatar Elisabet kiitti Britannian Pelastusarmeijaa sen tekemästä työstä koronaviruspandemian aikana

image description

Kuningatar Elisabet sekä prinssi Charles ja herttuatar Camilla, prinssi William ja herttuatar Catherine, prinssi Edward ja kreivitär Sophie ja prinsessa Anne kokoontuivat Windsorin linnan ulkopuolelle kuuntelemaan Pelastusarmeijan yhtyeen esittämiä joululauluja.

Esitystä oli kuninkaallisten lisäksi kuuntelemassa joukko vapaaehtoistyöntekijöitä ja välttämättömissä työtehtävissä olevia ihmisiä, joita haluttiin kiittää koronapandemian ja joulun aikana tehdystä työstä. 

Pelastusarmeijan Ison-Britannian ja Irlannin territorion johtajat, komentajat Anthony ja Gillian Cotterill keskustelivat kuningattaren kanssa järjestön työstä yhteiskunnan vähäosaisten hyväksi .

”Oli kunnia tavata kuningatar Pelastusarmeijan edustajana ja samalla edustaa vapaaehtoisia, jotka ovat tehneet uskomattoman työn pandemian aikana. Olen iloinen siitä, että Pelastusarmeijan tarjoama tuki asunnottomille, ihmiskaupan uhreille, vähävaraisille perheille ja yksinäisille vanhuksille saa tunnustusta. Pelastusarmeijan vapaaehtoiset, upseerit, jäsenet ja työntekijät ovat uurastaneet väsymättä maaliskuusta alkaen”, sanoi komentaja Anthony Cotterill. ”Joululaulujen soittaminen kuninkaalliselle perheelle on meille myös huippuhetki keskellä vuoden kiireisintä aikaa.”

Kansainvälisen päämajan uutinen