Kenraalin rukousvetoomus terrorismin lopettamiseksi

image description

Kenraali pyytää pelastusarmeijalaisia ja Pelastusarmeijan ystäviä maailmanlaajuisesti rukoilemaan terrorismin uhrien puolesta. Pääsiäissunnuntaina pommihyökkäys tapahtui Lahoressa, Pakistanissa, surmaten noin 70 ihmistä, joukossa naisia ja lapsia. Kenraali pyytää rukoilemaan uhrien perheiden puolesta sekä satojen loukkaantuneiden puolesta.

’Me emme saa tottua näihin usein tapahtuviin hyökkäyksiin, eikä niiden tapahtumapaikka saa vaikuttaa huoleemme ja rukouksiimme. Kaikkien kulttuurien ja uskontojen ihmiset kärsivät samalla tavoin – kuten nyt Pakistanissa ja kaikkialla maailmassa. Yhdymme rukoilemaan heidän puolesta, jotka taistelevat terrorismin loppumiseksi’, sanoo kenraali André Cox.

Pelastusarmeijalla on osastoja ja sosiaalikeskuksia eri puolella Pakistania, päämaja sijaitsee Lahoressa. Pakistanin territorion johtaja, eversti Ivor Telfer kertoo: ’Pelastusarmeijalaisia ole kuollut tai loukkaantunut tapahtuneessa iskussa, mutta lähellä olevassa kristillisessä keskuksessa kuoli ja loukkaantui paljon ihmisiä, joista monet olivat pelastusarmeijalaisten läheisiä ystäviä. Upseerit ovat osallistuneet hautajaisiin ja käyneet lohduttamassa heitä ja rukoilemassa heidän puolesta, jotka menettivät omaisiaan. Kuten muuallakin, Pakistanissakin autamme erottelematta kaikkia ihmisiä. Orvoiksi jääneitä autamme kahdessa lastenkodissamme.’

Eversti korostaa, että Pakistanin Pelastusarmeija on muiden kristillisten kirkkojen kanssa samassa rintamassa vastustamassa Taleban-ryhmien hyökkäyksiä erityisesti kristittyjä vastaan.

Kirkkojen johtajat ovat tavanneet viranomaisia pääsäisenä tapahtuneen hyökkäyksen jälkeen ja heille on vakuutettu, että Pakistanin perustuslaki takaa edelleen kaikille vapauden harjoittaa omaa uskontoa.

’Vaikka kristillinen kirkko täällä on pelästynyt, sillä on usko ylösnousseeseen Kristukseen ja tämä usko rohkaisee ja antaa voimaa myös tämän tragedian edessä. Olemme myös saaneet osanottoviestejä muslimiystäviltämme’, kertoo eversti Telfer.

Pakistan on Suomen Pelastusarmeijan Kumppanuuskeräyksen kohdemaa ja haluamme auttaa myös keräyksemme kautta Pakistanin Pelastusarmeijaa monien haasteiden keskellä.

Anna tukesi Kumppanuuskeräykselle