Suomen ja Viron territorion johtaja vaihtuu

image description

Territoriomme johtajat, everstit Johnny ja Eva Kleman, ottavat vastaan uudet määräyksensä 1. heinäkuuta 2016 Ruotsin ja Latvian territorion johtajina.

Kiitämme everstejä heidän johtajuudestaan ja innostavasta esimerkistään mennä eteenpäin ja palvella Herraa kokosydämisesti. Toivotamme Evalle ja Johnnylle onnea ja parhainta Jumalan siunausta tähän muutosvaiheeseen ja heidän uusiin tehtäviinsä kotiterritoriossaan Ruotsissa ja Latviassa. 

Klemanit ylennetään muutoksen myötä komentajiksi. 

Uudet johtajamme, everstit Patrick ja Anne-Dore Naud (kuvassa), ovat Ranskan ja Belgian territorion upseereita ja ovat tällä hetkellä Saksan, Liettuan ja Puolan territorion johtajina. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi ja tuemme heitä kaikella tavalla tässä uudessa elämäntilanteessa ja työtehtävissä Suomen ja Viron territorion johtajina.

Patrick Naud syntyi pelastusarmeijalaisperheeseen 1958 Etelä-Ranskassa. Hänen vanhempansa olivat Pelastusarmeijan upseereita ja ovat toimineet upseerin tehtävässä Pohjois-Afrikassa ja Ranskassa.

Opiskeltuaan Pariisissa ja Strasbourgissa Patrick Naud oli työssä jonkin aikaa Englannissa ennen lähtöään upseerikouluun Sveitsin Baseliin. Yhdessä vaimonsa Anne-Doren kanssa hän on työskennellyt upseerina eri Pelastusarmeijan toimipisteissä Ranskassa, Saksassa ja Belgiassa. Belgian toiminta-alueen päämajassa Brysselissä Patrikc Naud toimi taloushallinnon päällikkönä sekä PR-toimen ja varainhankinnan tehtävissä. Anne-Dore Naud (s. 1959) on työskennellyt lapsi- ja nuorisotyön johtaja sekä kokelassihteerinä.

Saksassa he toimivat piiripäällikkönä läntisessä piirissä, kunnes vuonna 2009 Patrick Naud sai määräyksen Saksan, Liettuan ja Puolan territorion ylisihteeriksi ja Anne-Dore Naud nais- ja aikuistyön sihteeriksi. Kaksi vuotta myöhemmin heidät määrättiin saman territorion johtajiksi sekä nais- ja aikuistyön johtajiksi. Tästä virasta he saapuvat Suomen ja Viron territorion johtajiksi heinäkuun alussa.

Patrick ja Anne-Dore Naudilla on kaksi poikaa ja yksi tytär.

Naudit aloittavat työnsä 1. heinäkuuta 2016.