Joulupatavahtien rekrytointi on alkanut

image description

Pelastusarmeijan Joulupata on monille kaikkein perinteisin tapa auttaa, mutta se ei onnistuisi ilman vapaaehtoisia joulupatavahteja. Mitä enemmän patavahteja, sitä enemmän patoja.  

Maailmanmestari Timo "Juti" Jutila, JetSetClub, Aalto Henkilöstöpalvelut ja pika-aitajuoksija Annimari Korte ovat  tänä jouluna mukana rekrytoimassa patavahteja. Kampanjalla etsitään patavahteja padoille ympäri maata.  

Joulupatavahdin pesti on palkitseva, siksi moni haluaa vuosi vuoden jälkeen tulla joulupatavahdiksi uudelleen. Mm. Lions Clubit ovat lupautuneet taas tänäkin jouluna ottamaan kymmeniä patoja vahdittavikseen.

Monet yhteisö- ja työporukat joulupatavahteina ovat lisääntyneet vuosien varrella. Padalla ei siis tarvitse olla yksin, vaan padalle voi tulla kaverin kanssa. Tavallisin vuoro kestää yhdestä kolmeen tuntiin, mutta padalla voi viihtyä kauemminkin, koska tunnelma padalla on hyvä ja lämmin. Ihmiset tervehtivät ja toivottavat hyvää joulua. Padalla voi kohdata myös tunnettuja ihmisiä. Kaikkia yhdistää halu auttaa kotimaan vähävaraisia.

Sydämellinen kiitos kaikille avusta! 

Tule joulupatavahdiksi