Aikaa johonkin muuhun

image description
 
Kesä on monelle aikaa, jolloin voi tehdä ”jotakin muuta”. Loikoa riippumatossa sen sijaan, että jonottaisi autojonossa kohti työpaikkaa. Lähteä piknikille rannalle sen sijaan, että ottaisi arkisen keittolautasen eteensä kotona keittiön pöydän ääressä. Tarvitsemme irrottautumista arjen rutiineista ja kaipaamme jotakin – emme aina edes tiedä mitä, mutta jotakin muuta kuin tavanomaista. Monet kaipaavat lomapäiviä, kesälomaa, matkoja eksoottisiin maihin, mökkielämää tai kalastusreissuja. Mutta se minkä pitäisi antaa olemassaololle kultareunus, ei olekaan kaikkien ulottuvilla. Monelle kesä on vain muistutus siitä, että ei ole varaa eikä mahdollisuuksia.

Niiden lahjoitusten ja avustusten ansiosta, joita Pelastusarmeija saa runsaasti niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä kautta Suomen, meillä on mahdollisuus antaa ihmisille ”aikaa johonkin muuhun” myös tänä kesänä. Voimme tarjota uusia kokemuksia, yhdessäoloa, laajempia näköaloja ja uusia kontaktiverkostoja sekä nuorille että vanhemmille, perheille ja yksin eläville. Ehkä juuri sinun lahjasi tekee mahdolliseksi sen, että pieni poika pääsee pelaamaan jalkapalloa, tai että teinityttö saa istua laiturilla ihailemassa auringonlaskua, kun takana on kesäpäivä täynnä hauskaa toimintaa. Kiitos luottamuksestasi, sen ansiosta Pelastusarmeija saa välittää kesäiloa monille.

Meille henkilökohtaisesti Suomi on ollut ”jotakin muuta” kuin tuttua ja tavallista näiden yhteensä yli kuuden vuoden aikana. Tänne lähtiessämme jätimme taakse perheemme ja meille tutun elämän Ruotsissa. Emme tienneet kuinka kauan asuisimme ja tekisimme työtä Suomessa, mutta päätimme silloin, että eläisimme täällä täydestä sydämestämme. Ja kuinka siunauksellinen aika meitä täällä odottikaan! Pelastusarmeijan upseeri ei itse valitse tehtäväänsä eikä asuinpaikkaansa, mutta me otimme ilolla vastaan tiedon määräyksestä Suomen ja Viron Pelastusarmeijan johtajiksi.

On tärkeää, että saa tehdä jotakin erilaista, ajatella asioita uudesta tulokulmasta, nähdä uusia asioita ja kuunnella toisenlaisia mielipiteitä. Kiitos teille, ystävät ja työtoverit, siitä että olette tuoneet elämäämme niin paljon ihanaa, siunauksellista ja hyödyllistä sen kautta, että olemme saaneet yhdessä teidän kanssanne kokea ”jotakin muuta”! Ja nyt kun meidän on jälleen ”aika tehdä jotakin muuta” ja olemme saaneet määräyksen päättää työmme Suomessa ja siirtyä Ruotsin ja Liettuan Pelastusarmeijan johtajiksi, teemme sen kokemuksestamme rikastuneina, kiitollisina ja runsaasti siunattuina!

Anna kesän olla itsellesi aikaa, jolloin voit tehdä ”jotakin muuta” kuin tavallisesti. Katsele asioita uudesta näkökulmasta, löydä mahdollisuuksia sieltä missä niitä vähiten odotat. Olet ansainnut sen, että saat vaihtelua arkielämään. Kaipaat jotakin – etkä aina tiedä mitä. Ole rohkea ja anna Jumalan tulla lähelle. Hän näyttää sinulle jotakin aivan uutta; siunauksen joka on juuri sinua varten!

Lämmin kiitos rakkaudesta ja huolenpidosta Suomen vuosiemme aikana, Jumalan runsasta siunausta ja oikein iloista kesää!

Johnny ja Eva Kleman
everstit
Suomen ja Viron Pelastusarmeijan johtajat 


Tilaa Sotahuuto itsellesi tai ystävällesi

Sotahuuto kertoo Pelastusarmeijan maailmanlaajuisesta työstä ja tarjoaa artikkeleissaan hyvää sanomaa.

Tilaa Sotahuuto tästä