Hyväntekijät palkittiin ansiokkaasta työstä ja omistautumisesta

image description

 

Suomen Pelastusarmeijan 130-vuotisjuhlissa vierailleet Pelastusarmeijan kansainväliset johtajat, kenraali Brian Peddle ja komentaja Rosalie Peddle osallistuivat myös Hedvig von Haartman -kunniapalkinnon luovuttamiseen.

Hedvig von Haartman -palkinto on saanut nimensä Suomen Pelastusarmeijan uranuurtajasta, Hedvig von Haartmanista, joka oli Pelastusarmeijan ensimmäisiä johtajia Suomessa. Palkinto luovutetaan Pelastusarmeijan ulkopuoliselle henkilölle, joka on pitkäjänteisesti tukenut Pelastusarmeijan toimintaa ja osoittanut siinä erityistä rohkeutta ja uranuurtajahenkeä. Aiemmin on palkittu mm. presidentti Tarja Halonen.

Vuoden 2019 palkinto luovutettiin seitsemälle henkilölle, jotka teoillaan ovat lisänneet tietoisuutta köyhyydestä ja halunneet näin tukea Pelastusarmeijan työtä vähävaraisten auttamiseksi.

Palkinnon jakoivat Suomen ja Viron territorion johtajat, everstit Patrick ja Anne-Dore Naud yhdessä kenraali Brian Peddlen ja komentaja Rosalie Peddlen kanssa.

Palkinnon saivat Pelastusarmeijan Joulupata-filmin pro bonona suunnitelleet Jarkko Tuuri, Jukka Mannio ja Pia Eiro markkinointitoimisto Make it Simple Oy:stä, ohjaaja Markus Virpiö, esiintyjä Väinö Virpiö ja tuottaja Risto Nikkilä Otto Tuotanto Oy:stä sekä säveltäjä Juri Seppä Humina Oy:stä. Joulupata-filmi vetosi lahjoittajiin teemalla ”Huono onni voi kohdata kenet tahansa.”

”The film was outstanding and captured the heart of the Army”, luonnehti kenraali Brian Peddle palkittua filmiä.

”Ansiokas yhteistyö alkoi tämän filmin myötä vuonna 2016, jolloin Pelastusarmeija alkoi johdonmukaisesti uudistaa brändiään ja lisätä tunnettuuttaan. Ensimmäinen Joulupata -filmi oli vahvasti tunteisiin vetoava ja aloitti aivan uuden tavan markkinoida Pelastusarmeijan keräyksiä. Laaja näkyvyys on ollut mahdollista vain näiden hyväntahtoisten yhteystyökumppaneiden ansiosta. Lämmin kiitos siitä”, summaa markkinoinnista vastaava Anne Fredriksson.

Katso vuoden 2016 Joulupata-filmi  tästä

Katso kenraalin kommentti  tästä

Linkit

Lue tämä uutinen ePressi -sivustolla.