Yhden voima − kansainvälinen lasten ja nuorten rukouspäivä 29.3.

image description

Rukouspäivän tarkoitus on muistuttaa lapsia ja nuoria, että he ”eivät ole erossa Jumalasta”. Koronaviruksen maailmanlaajuisesta leviämisestä seuranneesta sosiaalisesta eristäytymisestä huolimatta Pelastusarmeijan kansainvälinen lasten ja nuorten rukouspäivä järjestetään suunnitelmien mukaisesti sunnuntaina 29. maaliskuuta.

Majurit Keith ja Shona Pike (kansainväliset lapsi- ja nuorisotyön upseerit) kirjoittavat: ”Tiedämme, että koronaviruspandemia aiheuttaa monille suurta pelkoa ja epävarmuutta.  Yrittäessämme selvitä perheiden ja ystävien sosiaalisesta eristäytymisestä, ahdistusta kokevat erityisesti maailmamme haavoittuvaisimmat yksilöt – lapsemme.”

Majureiden vilpitön rukous on, ” että painopiste lapsissa ja nuorissa auttaa heitä ja heidän perheitään ymmärtämään, että Jumala on luonut heidät muuttamaan maailmaa.”

Tämän vuoden rukouspäivän teema on The Power of One (Yhden voima) ja se perustuu Jesajan kirjan 6:8: ”Minä kuulin Herran äänen sanovan: – Kenet minä lähetän? Kuka lähtee sananviejäksi? Niin minä vastasin: – Tässä olen, lähetä minut!”

”Kristittyinä”, Piket sanovat, ”luotamme siihen, että Jumala hallitsee ja on yhtä lähellä meitä kuin ilma, jota hengitämme. Kun rukoilemme, Jumala kuulee meitä ja hänen sanansa muistuttavat meitä siitä, että olemme hänen lapsiaan. Rukouksen voimaa ei voi aliarvioida ja tällaisena epävarmuuden aikana tahdomme lasten ja nuorten tietävän, että he eivät ole yksin. He eivät ole erossa Jumalasta!”

Majureilla on selkeä viesti kaikille, jotka rukoilevat maailman lasten ja nuorten puolesta, joista useimmat ovat ymmärrettävästi huolissaan tulevaisuudesta: ”Kiitos sitoumuksestanne rukoilla lasten ja nuorten puolesta! Rukouksillanne on merkitystä, kun odotamme Jumalan tekevän mittaamattoman paljon enemmän, kuin mitä voisimme ikinä pyytää tai kuvitella.”

Kansainvälisen päämajan viestintä