Keräys Karibian ja Aasian luonnonkatastrofien uhreille

image description

Aasiassa monsuunisateiden aiheuttamat tulvat ovat jättäneet 30 miljoonaa ihmistä kodittomiksi Intiassa, Bangladeshissa ja Nepalissa. 

Ihmiset ovat hengenvaarassa peruspalveluiden ruuhkautuessa. Karibialla hirmumyrsky Irma on aiheuttanut laajamittaista tuhoa. Kansainvälisen Pelastusarmeijan katastrofitiimit työskentelevät molemmilla alueilla tarjoten peruselintarvikkeita, suojaa ja henkistä tukea. 

Usein maailman köyhimmät perheet ovat haavoittuvimpia, he voivat menettää senkin vähän, jonka ennen omistivat. Pelastusarmeija ei ole paikalla vain heti katastrofin tapahduttua. Me tuemme ihmisiä katastrofin aikana, ja sen jälkeen autamme heitä elämien, talojen, yrityksien ja yhteisöjen jälleenrakentamisessa. 

Chittagongin alueella Bangladeshissa rakennetaan taloja rankkasateiden aiheuttamissa maanvyörymissä kaiken menettäneille ihmisille. Karibialla katastrofityöntekijät jakavat ruoka-annoksia. Intian läntinen territorio on lähettänyt tulvakatastrofijoukkonsa jakamaan perheille pakkauksia, jotka sisältävät perustarvikkeita, kuten riisiä, vehnäjauhoja, linssejä, öljyä, sokeria, teetä, suolaa, mausteita ja vihanneksia. 

Voit tukea katastrofitiimien työtä täällä