Pelastusarmeija auttaa maanjäristyksen uhreja Italiassa

image description

Maanjäristys teki tuhojaan Amatricen, Accumolin ja Pescara del Tronton kaupunkien alueella. Jo 267 ihmisen on kerrottu menehtyneen.

 Italian ja Kreikan hallintoalueen johtava upseeri, everstiluutnantti Massimo Tursi kertoo, että ”Pyrimme tekemään yhteistyötä Italian evankelisten kirkkojen keskusjärjestön kanssa, jonka jäsen Pelastusarmeija on, sekä Evankelisen Allianssin kanssa, joka on joidenkin osastojemme yhteistyökumppani.” Everstiluutnantti matkustaa maanjäristysalueelle tapaamaan viranomaisten edustajaa ja keskustelemaan siitä, miten Pelastusarmeija parhaiten voisi auttaa. Hän aikoo myös käydä pahiten kärsineillä alueilla, vaikka jälkijäristysten vuoksi niille kaikille ei ole mahdollista mennä. 

Pelastusarmeija pyrkii jakamaan peittoja ja välttämättömyystarvikkeita niille ihmisille, jotka ovat jääneet asumaan vaurioituneisiin koteihinsa. 

Pelastusarmeijan vierasmaja Roomassa on varautunut majoittamaan 30 järistysalueelta muuttanutta ihmistä. Everstiluutnantti Tursi kertoo: ”Lähipäivien aikana selviää, miten Pelastusarmeija voi auttaa tässä tilanteessa. Olen varma, että meidän ei tarvitse selviytyä tästä omin voimin. Kiitos rukouksistanne ja tuestanne.”

Pelastusarmeijan Euroopan katastrofirahastoon voi lahjoittaa tästä.