Julkaistu 21.9.2023 08:53

Pelastusarmeijan uusi iCare secondhand -myymälä avataan 27.9.2023 kauppakeskus Iso Omenaan

Pelastusarmeijan 14. iCare secondhand -hyväntekeväisyysmyymälä avautuu Espoon kauppakeskus Iso Omenassa 27. syyskuuta. Uuden myymälän myötä Pelastusarmeijalla on kaikkiaan 17 iCare- ja kirpputorimyymälää ympäri Suomea.

iCare-myymälöiden tuotevalikoima keskittyy asusteisiin ja vaatteisiin sekä astioihin ja muihin kodin pientavaroihin. Nopeasti vaihtuva valikoima houkuttelee kaikenikäisiä hyvän mielen ostoksille.

Iso Omenan iCare secondhand-myymälään pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Kauppakeskuksesta löytyy ilmaista parkkitilaa kahdeksi tunniksi. Myymälä sijaitsee 2. kerroksen Kieppi-kiertomaailmassa (Finnkinon käytävä).

iCare kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 9
02230 Espoo
puh.050 5673928
Avoinna ma–pe klo 10–20, la klo 10–18, su klo 12–18

Lisätiedot
iCare secondhand -myymälätoiminnan vastaava
Heli Suomi
[email protected]
puh. 044 532 3645

Pelastusarmeijan myymälät ovat olleet osa suomalaista katukuvaa 1970-luvulta lähtien ja ovat Suomen laajimmalle levinneimpiä secondhand-ketjuja. Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoisia vaatteita ja kodin käyttötavaroita iCare-myymälöihin tuet Pelastusarmeijan tärkeää hyväntekeväisyystyötä.
Lisätietoja: pelastusarmeija.fi/myymalat/icare

Artikkeli 07.12.2023

Toisenlaiset lahjat

Joululahjat ovat olennainen osa joulun perinteitä – halusimme sitä tai emme. Aina ei kuitenkaan tarvitse ostaa uutta ja kallista. Kuten sanotaan, ajatus on tärkein, ja hyvät ajatukset ovat vielä parempia! Joululahjastressiä voi vältellä ja lahjakuluissa säästää monella tavoin, esimerkiksi antamalla kierrätettyjä, itse tehtyjä tai aineettomia lahjoja.
Artikkeli 04.12.2023

Anna-Mari Kaskinen: Jouluna he kaikki ovat täällä

Sanoittaja, kirjailija, runoilija Anna-Mari Kaskista voisi kutsua suomalaisen hengellisen musiikin kansallisaarteeksi. Hän on sanoittanut lukemattomia hengellisiä lauluja, hänen sanoituksiaan löytyy virsikirjasta useita, ja hän on julkaissut monia runokirjoja, lastenkirjoja ja muita kirjallisia tuotoksia. Ei ole ihme, että hänet palkittiin elämäntyöstään Kirkon kulttuuripalkinnolla tänä vuonna. Sotahuuto pääsi vierailemaan Anna-Marin luona Lohjalla keskustelemassa hänen kattavasta urastaan, uskosta ja joulusta.
Sarja 27.11.2023

Kutsuttu sotilaaksi: Iina Kulmala

Tässä kirjoitussarjassa eri-ikäiset Pelastusarmeijan sotilaat Suomesta ja Virosta ovat pohtineet omaa sotilaskutsumustaan ja sitä, mitä ajatuksia heille on herännyt heidän lukiessaan hiljattain julkaistua kirjaa ”Kutsuttu sotilaaksi”. Sarjan viimeisessä osassa Iina Kulmala Vaasan osastosta kertoo, mitä hänelle merkitsee sotilaan liittolupauksen kohta, jossa sanotaan: ”Tahdon osallistua aktiivisesti, kykyjeni mukaan osastoni elämään ja toimintaan, jumalanpalveluksiin ja todistamiseen.”
Artikkeli 17.11.2023

Tähtiä ja tahroja tai ehkä tarralappu

Olen nähnyt monia ihmisiä, jotka ovat keränneet itselleen tahroja ja toisia, jotka mielellään keräävät itselleen tähtiä.