Julkaistu 30.10.2023 08:50

Vankilalähetyspäivät 3.–4.11.2023 Lahdessa

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään vuonna 2023 jo 67. kerran. Päivien paikka on Lahti, isäntäkirkkokuntana Helluntaiherätys ja isäntäseurakuntana Lahden helluntaiseurakunta.

Valtakunnallisten vankilalähetyspäivien järjestäjinä ovat Vapaakirkko, Suomen evankelisluterilainen kirkko, Helluntaiherätys, Pelastusarmeija ja Adventtikirkko. Kirkkokuntien edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan sekä vankeinhoitotehtävissä toimivia odotetaan päiville.

Päivät alkavat perjantaina 3.11. klo 15–18 järjestettävällä päivien aattotapahtumalla, kristillisen vankilatyön yhteis-työseminaarilla, johon kutsutaan vankilatyötä tekeviä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen edustajia. Osallistumaan kutsutaan myös sellaisia seurakuntien ja järjestöjen jäseniä, joilla on kiinnostusta kristilliseen vankilatyöhön.

Lisätietoa:

kirkotvankiloissa.fi
suomenhelluntaikirkko.fi