Joulupata-villasukat on tämän joulun lämpimin hyväntekeväisyystempaus

image description

Mitä hyvää siitä seuraa, kun perinteisellä ammattitaidolla neulotut villasukat ja joulunajan perinteisin joulukeräys kohtaavat? No tietenkin Joulupata-villasukat, jotka ostamalla voi auttaa kotimaan vähävaraisia.

Pelastusarmeija ja Helsingin Villasukkatehdas ovat yhteistyössä kehittäneet Joulupadalle omat nimikkovillasukat.

Helsingin Villasukkatehdas lahjoittaa jokaisesta sukkaparista 6,99 € Joulupata-keräykseen. Joulupadan keräystuotoilla autetaan kotimaan vähävaraisia perheitä, yksinäisiä vanhuksia, syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja muita ahdinkoon joutuneita.

Joulupata-villasukkia voi ostaa Helsingin Villasukkatehtaan verkkokaupasta.
Yksi sukkapari maksaa 21,90 €. Sukkia löytyy joulunpunaisena ja jäkälänharmaana 

”Joulupata-keräys on taas alkamassa, ja perinteiset padat ilmestyvät kaduille 13.12. Etsimme kuitenkin jatkuvasti myös uusia tapoja kasvattaa Joulupata-keräyksen tuottoa, ja haluamme samalla tarjota yrityksille vaihtoehtoja toteuttaa yhteiskuntavastuutaan. Helsingin Villasukkatehtaan brändi ja arvomaailma sopivat meille ihanteellisesti, ja siksi lähdimme ilolla toteuttamaan varainhankintakampanjaa yhdessä heidän kanssaan”, kertoo markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Anne Fredriksson Pelastusarmeijasta.

”Kotimaisena perheyrityksenä haluamme olla mukana tukemassa Joulupata-keräystä ja näin olla mukana auttamassa maamme vähävaraisia”, toteaa Jukka-Pekka Kumpulainen Helsingin Villasukkatehtaalta.

Pelastusarmeija viettää tänä vuonna 130-vuotisjuhlavuottaan. Joulupatakeräys on järjestetty lähes alusta asti, jo vuodesta 1906.

Lisätietoja
Anne Fredriksson Markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava p. 040 747 0748 [email protected]