Kenraali kuuluttaa “rukoushyökyaaltoa” koronaviruksen taltuttamisen puolesta

image description

Kenraali Brian Peddle pyytää kansainvälistä Pelastusarmeijaa rukoilemaan sunnuntaina 19. huhtikuuta ympäri maailmaa tuhoa aiheuttavan koronaviruspandemian vaikutuksia vastaan. ”Uskon, että asioita tapahtuu, kun ihmiset rukoilevat”, Pelastusarmeijan kansainvälinen johtaja sanoo videolla.

Tänä rukouspäivänä ihmiset eivät voi rukoilla yhteisöissään, vaan omissa oloissaan. Kansainvälisen päämajan sivuille on lisätty virtuaalinen rukoushuone: sar.my/covid19prayer

Kenraali pyytää ihmisiä kaikkialla maailmassa nousemaan auringon mukana ja rukoilemaan Pelastusarmeijan työn ja maailman ihmisten puolesta. Tyynenmeren Samoalta alkaen Pelastusarmeijan jäseniä ja ystäviä rohkaistaan aamunkoitteessa liittymään ”rukouksen hyökyaaltoon”, joka näin tulee pyyhkäisemään koko maailman aina Havaijille asti.

Kenraalin erityisesti esille ottamia rukousaiheita ovat perheenjäseniä menettäneet ihmiset, yksin ja peloissaan olevat ihmiset, ne, joilla on hyvin vähän ja perheet, joiden tulevaisuus on epävarma.

Hän pyytää myös rukoustukea tärkeitä työtehtäviä tekeville, ja viimeiseksi kutsuu ihmisiä kaikkialla rukoilemaan parantumisen ja toivon puolesta yhteisöissämme. Kuten Psalmissa 91 muistutetaan: “Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani.”

“Jumala auttakoon meitä olemaan uskollinen, rukoileva Armeija.”

Kansainvälisen päämajan uutinen