Kenraali ja komentaja Silvia Cox vierailivat Koreassa, Mongoliassa ja Kambodzhassa

image description

Pelastusarmeijan Korean työn 110-vuotisjuhlaa vietettiin kenraali André Coxin ja komentaja Silvia Coxin johdolla. Kansainväliset johtajat pitivät Koreassa kokouksia, tutustuivat Pelastusarmeijan työpisteisiin ja matkasivat myös Mongoliaan ja Kambodzhaan, joissa tehtävä työ kuuluu Korean territorion alaisuuteen.

Vierailu alkoi Koreassa nuorisofestivaaleilla, jossa kenraali vihki 113 uutta nuorta sotilasta. Viikonlopun aikana kansainväliset johtajat vierailivat muun muassa upseerikoulussa, johtivat pyhityskokousta Kwachunin osastossa ja komentaja Cox saarnasi Yonsein yliopistonpiirikokouksessa.

Maanantaina kenraali johti upseerikurssia 800 upseerille. Kansainväliset johtajat vierailivat myös armeijan yksinhuoltajaäitien sekä lastenkodissa ja osallistuivat lehdistötapaamiseen, jonka aikana kenraali puhui kokemuksistaan Pohjois-Koreasta korostaen humanitaarisen lapsiin ja vanhuksiin kohdistuvan avun tärkeyttä.

Mongoliassa kansainväliset johtajat tapasivat parlamentin puheenjohtajan, Nyamaagiin Enkhboldin, joka kertoi arvostavansa Pelastusarmeijan etenkin lapsiin kohdistuvaa työtä Mongoliassa. Kenraali ja komentaja Cox osallistuivat yhdessä territorion johtajan, Kim Pil-Soonkanssa myös paikalliseen TV-haastatteluun.

Kambodzhassa kenraali ja komentaja Cox pitivät yhteisen kokouksen Phnom Penhinkuninkaallisessa yliopistossa. Vierailu sai päätöksensä uuden alun merkeissä, kun kansainvälisetjohtajat avasivat ulkovartion Kampotiin.

Lisää lisää täältä